[16b] Het Ervaren van Innerlijke Vrede en Vreugde

[16b] Het Ervaren van Innerlijke Vrede en Vreugde
Ananda Nederland, Santoshi Jeuring
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Vreugde zit in jezelf! Ontdek de kracht van meditatie. De belangrijkste onderdelen van deze workshop zijn het aanleren van een aantal eenvoudige oefeningen, bedoeld om lichaam en geest te ontspannen en om meer innerlijke vrede en vreugde te kunnen ervaren.Het doel is om in een 'staat van zijn' te komen, die je toegang geeft tot je innerlijke, hogere bewustzijn. Hier bevindt zich je intuïtie, een rustig voelen en weten, waardoor de uiterlijke wereld meer vanuit kalmte wordt ervaren en geaccepteerd.

In deze workshop krijg je door middel van een eenvoudig stappenplan alvast een voorproefje van wat er mogelijk is voor jou.

Wat gaan we doen?
• Eenvoudige ontspanningsoefeningen voor het lichaam, die door iedereen kan worden gedaan, ongeacht leeftijd en lichamelijke fitheid;
• Ademhalingsoefeningen om lichaam en geest te ontspannen;
• Een eenvoudige concentratie techniek om gedachten te herleiden en tot rust te brengen;
• Het ervaren van innerlijke vrede en vreugde.

Daarnaast krijg je ook tips die bijdragen aan een meer vreugdevolle en evenwichtige levenshouding. Met maar 2 x 10 minuten mediteren per dag, krijgen gezondheid, levensvreugde en creativiteit weer nieuwe energie. Doe ook mee en ontdek dat alles al in jezelf zit!

Mijn naam is Santoshi Jeuring en ik ben Raja Yoga leraar bij Ananda Nederland, wat een onderdeel is van Ananda Worldwide, een organisatie die zich bezighoudt met het verspreiden van het gedachtengoed van Paramhansa Yogananda, een grote westerse yogi en auteur van de spirituele bestseller 'Autobiografie van een Yogi'. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Nishta van der Nol/ Santoshi Jeuring
Organisatie: 
Ananda Nederland
Woonplaats: 
Vlaardingen
Telefoonnummer: 
0647240724
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling