[22] Welkom in de Tipi van Tovervloed

[22] Welkom in de Tipi van Tovervloed
[22] Welkom in de Tipi van Tovervloed
[22] Welkom in de Tipi van Tovervloed
Arianne van Galen, Francis van der Wiel, Kinga Sidor, Nathasja Gootjes en Wendy Tacoma
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Met welke bril op kijk jij naar de wereld? Zie je angst, honger, tekort en schaarste? Of zie je liefde, 'er is genoeg' en overvloed? Hoe meer je het laatste ziet en ervaart, hoe meer Overvloed je ervaart en hoe meer je ontvangt in het leven. In de wereld van schaarste is er tekort en schiet jezelf ook tekort. Sparend voor later gaan we ook sparend dood. In de wereld van overdaad is er teveel. Is het lastig om keuzes te maken omdat er zoveel keuzes zijn en dus is Overdaad ook tekort.

In de wereld van Overvloed is er meer dan genoeg, alles is verbonden met de bron van liefde. Je hoeft niets 'vast te zetten', want het stroomt, net zoals je ademhaling. In het NU is het goed, is er liefde, is er spelen, is er verlangen en verheugen op.

De T van Tovervloed gaat over toveren en over vertoveren. Het nodigt je uit in de magie van het leven te stappen, waardoor je synchroniciteit ervaart. Dan gaat het niet over een heppiedeppie leven, maar over een leven waar in je alles leeft, emoties laat stromen en ook begrijpt wat de boodschap van schaarste in je leven is. Als je namelijk schaarste ervaart, dan is er ergens een keuze om voor overvloed te kiezen. Op deze manier wordt de vreugde en zin van het leven steeds groter en dieper.

De workshops in de Tipi van Tovervloed brengen je door beweging, adem, spelen en energie in contact met jouw rijkdomsbewustzijn. Om dit te manifesteren in de 'gewone' wereld.

Workshopinhoud

Ademreis 
Door: Francis van de Wiel. 
Ken je dat gevoel, wanneer de levensenergie bruisend als champagnebelletjes door al je aderen stroomt? Wanneer je danst over je pad, genietend van elke stap die je zet? Dat is wat een Ademreis jou kan geven. Je weet dat je op reis gaat, maar je weet nooit wat je onderweg allemaal tegenkomt! Ons wijze lijf wijst ons de weg naar plekken die warmte en liefdevolle aandacht kunnen gebruiken. Plekken waar we oud zeer hebben weggestopt en waar we soms lange tijd niet zijn geweest. Met de adem spoelen we die oude blokkades schoon, zodat we weer gaan leven tot in elke cel. Zodat we weer helemaal thuiskomen bij onszelf, in ons prachtige lijf. Vanuit die verbondenheid met onszelf maken we moeiteloos verbinding met de ander: de lucht die jij inademt gaat jouw lichaam in en wordt een deel van jou. De lucht die je uitademt gaat naar iemand anders en wordt een deel van hem. Alleen door te kijken hoe de lucht beweegt, beseffen we dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Dát is Tovervloed.

Aloha, activatie van jouw Tovervloed
Door: Arianne van Galen, Francis van der Wiel, Kinga Sidor
Vuur, water, aarde, lucht en liefde. Aloha, de liefde van Hawaii, de liefde van de walvissen die jou in contact brengen met de bedding van de baarmoeder van de aarde. Om in je individualiteit te kunnen staan. Om vanuit daar te duiken in de dolfijnenergie. De liefde en lichtheid van het hart, het spelen in verbinding met elkaar. De liefde van de tribe. Baarmoeder en hart verbonden. Daar staat Hawaii voor: Vuur, water, aarde, lucht en liefde. ALOHA betekent liefde en levensadem
Deze bijeenkomst activeert jouw Tovervloed, het rijkdomsbewustzijn waar jij vandaan komt. Voor de verstrikkingen, helemaal terug naar jouw tijd in de baarmoeder van de aarde en in het hart van de oceaan. Stromende liefde en Tovervloed. Wees welkom als je de roep voelt dat het NU tijd is om weer in jouw overvloed te stappen. Francis, Arianne en Kinga, walvissen en dolfijnen, de reuzen van Hawaii, de draken van Atlantis, de eenhoorns van Lemurie, 44 Grootmoeders en 4 Goden, jouw voorouders en Spirits en jijzelf creëren de bedding voor de activatie in dit leven van jouw ALOHA.

Baby, you and me! – Tovervloedige energie 
Door: Francis van de Wiel & Nathasja Gootjes
Tovervloedig leven vraagt dat je je eigen grenzen, je 'Ja' en je 'Nee' goed kent en dit in verbinding brengt en durft te uiten. Nathasja en Francis onderzoeken graag samen met jou op een speelse manier hoe we met onze energie en grenzen omgaan. Hoe verhoud ik me tot een ander? Hoe is het om te verbinden met de ander? Pas ik me aan of niet? Vind ik verbinden makkelijk of moeilijk? Hoe gaat het met ontvangen en geven? Neem ik een passieve of actieve rol aan? Welke kwaliteiten komen naar voren? Hoe ervaart de ander jou, wat gebeurt er in contact met jou?

Feest der Energie 
Door: Nathasja Gootjes
Samen gaan we genieten van de overvloed van energie. Die altijd voor ons beschikbaar is in overvloed. Ook al voelt dat niet soms niet zo. Op een speelse manier neem ik je mee op reis en krijg je allerlei tools aangereikt om je te verbinden met je eigen energie en die van de moeder aarde en vader kosmos. Met meditaties, visualisaties, soms beweging en eventueel aanrakingen. Je mag vertragen en in alle rust schonen, terughalen, opladen, helen en genieten. Je mag proeven van de subtiele kwaliteiten van de verschillende energieën om je heen en in jezelf. Doen wat goed voelt voor jou. Op een intuïtieve manier begeleid ik je en nodig ik je uit om je te verbinden met jezelf. Thuis te komen bij jezelf in een veilige, oordeelloze, liefdevolle ruimte. Met behulp van meditatie, visualisaties, energiewerk, beweging en wat er zich aandient. Mijn energie reikt naar je uit en begeleidt je tijdens deze workshop. Afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt.
Een feest voor je zintuigen en vol magie! Kom je ook?

De Magie van Draken 
Door: Wendy Tacoma
Je staat volledig verbonden stevig op de aarde, met een krachtige stromende buik en een open en vreugdevol hart. Je bent vol vertrouwen. Het is nu jouw tijd. Dat is wat de Draken jou kunnen geven. In deze nieuwe tijd helpen ze ons heel graag om onze plek in te nemen. Draken zijn niet eng of vertegenwoordigen niet je schaduwkanten. Draken hebben een krachtige liefde die spannend kan zijn om te ontvangen. In een veilige bedding gaan we speels en vol humor met ze kennismaken. Je zult merken dat draken een enorme kracht van diepe onvoorwaardelijke Liefde en pure integriteit zijn. Met een groot gevoel voor humor. Ze zorgen voor een diepe bedding in het aardse en kunnen tegelijkertijd opstijgen tot de hoogste dimensies. Zo zijn ze met alles in verbinding. Wendy neemt je, samen met de Draken mee naar de Drakenkracht in jezelf. De draak die bij jou verschijnt deze dag zal je de weg wijzen wanneer je het hem of haar toestaat. Een draak als beste vriend is echt een vriend voor het leven. Kom je de magie ervaren in deze bijzondere workshop?

Ondernemen en Leven in Tovervloed 
Door: Arianne van Galen
Ondernemen in Tovervloed nodigt je uit om niet binnen of buiten de lijntjes te kleuren, maar om je eigen kleurrijke schilderij te maken. Een eenvoudig model geeft je een kompas wat jij de wereld wil brengen. 'Speel met je GOUD': Genieten, Ontvangen, Uiten en Delen. Wanneer je GOUD stroomt op mentaal, fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel niveau gaat ondernemen (en leven) vanzelf. Ondernemen in Tovervloed is ondernemen in het ritme van de seizoenen en de maan. Het levenswiel dient als spiraal in je ontwikkeling én als concrete plattegrond. 'Herbronnen' in de winter, creëren in de Lente, manifesteren en vieren in de zomer en oogsten in de herfst. Zo wordt ondernemen het volgen van jouw zielsplan. Verbonden met de bron, de liefde, Tovervloed... Dat gaat niet over een heppiedepeppie blij, maar over álles leven en hierdoor de magie ervaren van een vreugdevol leven. Ben je ondernemer, net gestart, al jaren zelfstandig, of loop je rond met plannen om te gaan ondernemen? Wees welkom!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Arianne van Galen
Organisatie: 
Tovervloed
Woonplaats: 
Burgwerd
Telefoonnummer: 
06-53559072
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling