[50b] Ontsluit je Kracht, Vind de Verbinding

[50b] Ontsluit je Kracht, Vind de Verbinding
[50b] Ontsluit je Kracht, Vind de Verbinding
[50b] Ontsluit je Kracht, Vind de Verbinding
[50b] Ontsluit je Kracht, Vind de Verbinding
Wilka Zelders, Shadeshifter
Workshop, Mystiek

Als je vastloopt of als je simpelweg iets anders met je leven wilt, hebt je energie nodig om verder te komen. Waar vindt je die energie en hoe zet je die aan en in? Met haar boeken, visionaire kunstwerken, kaartensets, webinars, trainingen en individuele coachings, inspireert Wilka Zelders al meer dan 30 jaar iedereen die wil groeien en bloeien.

Ze daagt je uit om je eigen bron van energie te ontsluiten. Soms zit die vast in je lichaam, soms in de mind of de emoties. Met haar levenservaring, humor en lichtheid weet ze jou en je energie weer in beweging te brengen. De simpele, maar supereffectieve oefeningen nodigen je uit om er thuis mee verder te gaan en nieuwe routines te creëren die jou zeker verder zullen helpen.

In de workshops die ze nu op het Eigentijds Festival aanbiedt, leert ze je hoe je jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichamen kunt afstemmen op een hogere frequentie. Een frequentie van onvoorwaardelijke liefde, waarin we de verbinding met onszelf, elkaar en de hele schepping weer kunnen voelen. Het voelt licht en krachtig tegelijk als de energie weer vrij mag stromen en je uitzicht op je ware zelf weer helder wordt.

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waar wil ik heen? Met een vleugje zelfonderzoek, inspiratie vanuit je multidimensionale zelf, fysiek in beweging komen, zien en gezien worden, activeer je jouw authentieke levensenergie. De verbinding die je daarmee zaait, zal je vervolgens ook gaan oogsten. En dat voelt heerlijk!

Workshopinhoud

Nieuwe Aarde Soul Shake Door Wilka Zelders
Even lekker schudden is de meest natuurlijke beweging die we maken om ergens van los te komen. Je kunt gewoon even uitschudden, maar je kunt ook het lichaam zelf vanuit een zekere vibratie laten schudden. Hoe meer we de controle kunnen loslaten, hoe dieper gestagneerde energie terug in beweging komt. Dat brengt diepe ontspanning en healing. In de Nieuwe Aarde Soul Shake gaan we niet zomaar wat schudden. We laten ons inspireren door de energieën van de Nieuwe Aarde, die ons uitnodigen het oude los te laten en een leven vorm te geven waar jouw Hart en Ziel mee kloppen.

Free Your Mind, Transform Reality Door: Wilka Zelders & Sjaak Groenewoud 
Hoe zou het zijn als je de verhaallijn van je leven kunt veranderen? Jouw prachtige brein heeft toegang tot onbeperkte mogelijkheden, maar wordt beperkt door oordelen en overtuigingen vanuit je opvoeding. De scheppingskracht van het leven zelf is vrij. Als je gelooft dat het waar is wat jij denkt, dan ga je daarnaar leven. Maar jouw mind denkt wat het denkt door de plaatjes en gedachtes die jij er dagelijks instopt. Wilka en Sjaak nemen je mee op reis buiten de box. Ontdek wat er gebeurt als de woorden en plaatjes meer gaan kloppen met de roeping van je Ziel. Deze worskhop bestaat uit 2 delen. 

Body Drum Release Door: Wilka Zelders 
"The body is in the mind" zeiden mijn leraren en het klopt dat ons denken voor een groot deel bepaalt hoe we ons (fysiek) voelen. Tijdens deze workshop gaan we ons denken bevrijden door energie uit de blokkades in het lichaam los te kloppen, ondersteund door muziek. Dankzij 'bilaterale activatie' trommel je het 'issue' vrij en stimuleer je tegelijkertijd de samenwerking tussen beide hersenhelften, waardoor je toegang krijgt tot een veel groter domein van mogelijke perspectieven.
Vanochtend geven we elkaar een korte body drum release sessie, waardoor je verfrist, ontspannen en wellicht met nieuwe inzichten de dag weer in stapt.

Women's Delight (vrouwenmiddag) Door: Wilka Zelders & Kersti Vervloet 
Als vrouwen samen komen, kunnen ze elkaars kracht ondermijnen of juist versterken. Vanmiddag creëren we een ontmoeting waarin ons samenzijn ons laat groeien en bloeien. Je zult je vrouwenkracht voelen resoneren en je vrouwenzachtheid toelaten. We verbinden ons met de essentie van onze natuur. We zingen, bewegen, laten ons horen. We verstillen, smelten, luisteren. Wat is womb power? Wat beweegt jouw levensstroom? Wie is de Godin? Concrete oefeningen en mystiek gaan hand in hand deze middag. Kersti en Wilka tappen uit hun beider jarenlange ervaring in het vrouwenwerk. Na afloop stap je met je krachtige zachtheid weer de wereld in. Deze worskhop bestaat uit 2 delen. 

Sacred Feminine, Sacred Masculine Door: Wilka Zelders, Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud 
Wat is vrouw-zijn, wat is man-zijn en hoe zijn deze twee oerenergieën met elkaar verbonden? Vandaag gaan we dieper luisteren naar de Vrouw, de Man, zakken we dieper in vrouw-zijn, in man-zijn. We ontdekken hoe we elkaar als broeders en zusters kunnen versterken. Begeleid door zorgvuldig uitgekozen muziek, vanuit oefeningen die nauwgezet afgestemd zijn. Rituelen om oude vooroordelen en aannames los te laten en onszelf en elkaar vanuit een nieuw perspectief te ontmoeten, vergeven, omarmen. Eigenlijk zijn woorden ontoereikend voor het veld van Sacred Feminine, Sacred Masculine. Deze ontroerende magie en mystiek kun je alleen bevatten als je erbij bent... Deze worskhop bestaat uit 2 delen. 

In het midden van de storm Door: Wilka Zelders, Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud
Na twee dagen onderdompeling in de zee aan workshops en ontmoetingen die het Eigentijds Festival is, ben je misschien overweldigd door alles wat er in beweging is gebracht in jouw binnenwereld. Voordat je straks weer terugkeert naar je 'gewone'leven, nodigen we je uit om contact te maken met de stilte in het midden van de storm en daar je anker uit te slaan. De stilte nodigt je uit dieper te zakken en alles wat je hebt ervaren te laten terugkeren naar je eigen kern. Laat je meenemen naar die stilte waaruit je verfrist weer op zult staan.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wilka Zelders
Organisatie: 
Shadeshifter
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
06-40300273
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling