[50a] Omarm je Verlangens. Bevrijd je Levenslust

[50a] Omarm je Verlangens. Bevrijd je Levenslust
[50a] Omarm je Verlangens. Bevrijd je Levenslust
[50a] Omarm je Verlangens. Bevrijd je Levenslust
[50a] Omarm je Verlangens. Bevrijd je Levenslust
Desideratum, Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Kersti en Sjaak vormen samen Desideratum. Ze geven workshops, coaching, retraites en healing met als rode draad 'de vrije levensstroom': hoe kun je als mens vrijelijk jezelf zijn, los van het verleden komen, oude wonden helen en je levensvreugde vergroten? 

Bij Desideratum zien we jouw verlangens als de richtingaanwijzers naar jouw vrije levensstroom. Wij werken vanuit de visie dat ieder mens is geboren met een volledig potentieel en dat dit ook weer beschikbaar kan komen. Iedereen heeft het recht om vrij te zijn en de levensenergie volop te laten stromen. En in die vrijheid zit vreugde!

Wil jij ware vreugde, intimiteit met jezelf en jezelf of je geliefde beminnen in àlle opzichten? Ben je er klaar voor om de God en Godin te zijn die in jou schuilt?

Als stel leven Kersti en Sjaak dagelijks wat ze uitdragen. Ze leren, hebben elkaar innig lief, openen zich radicaal eerlijk naar elkaar en ook na jaren samenzijn blijven ze diepere diepten ontdekken. Ze combineren hun achtergronden in coaching, lichaamswerk, tantra, sjamanisme, healing, systemisch werk en tempelwerk tot een krachtige mix.

Kortom, bij Desideratum staan we voor wezenlijke transformatie.

Workshopinhoud

Free Your Mind, Transform Reality Door: Wilka Zelders & Sjaak Groenewoud Hoe zou het zijn als je de verhaallijn van je leven kunt veranderen? Jouw prachtige brein heeft toegang tot onbeperkte mogelijkheden, maar wordt beperkt door oordelen en overtuigingen vanuit je opvoeding. De scheppingskracht van het leven zelf is vrij. Als je gelooft dat het waar is wat jij denkt, dan ga je daarnaar leven. Maar jouw mind denkt wat het denkt door de plaatjes en gedachtes die jij er dagelijks instopt. Wilka en Sjaak nemen je mee op reis buiten de box. Ontdek wat er gebeurt als de woorden en plaatjes meer gaan kloppen met de roeping van je Ziel. Deze workshop bestaat uit 2 delen. 

Soft Touch Door: Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud 
Soft Touch gaat over het aanraken van heel je menszijn. Het is een reis van verbinding en intimiteit. Het is thuiskomen in jezelf. Soft Touch is meditatie, beweging, dans en aanraking in één. Laat je meenemen op deze reis van verzachting en vertraging, laat je raken in de speelsheid van het moment, laat je voeden door de koestering van de ander. Je maakt en verdiept stap voor stap de verbinding met jezelf en vervolgens de verbinding met de anderen.
Voor de helderheid: de kleren blijven aan in deze workshop. Soft Touch - a Journey into Joy and Relaxation

Jouw Vrije Levensstroom Door: Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud 
Hoe zou het zijn om jouw levensenergie een boost te geven? Wil je jouw unieke vrijheid, plezier en passie laten stromen?
In deze workshop ga je expressie geven aan jouw eigen levensstroom. Na het losmaken van blokkades ontstaat bevrijding en opening, waardoor je jezelf èn elkaar volledig ontvangt. Rauw en puur! We werken fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel. Oefeningen uit o.a. tantra en bio-energetica vormen de leidraad. Muziek zal een belangrijke stimulans en opening bieden. Met stralende ogen, een glow op je huid, een stromend lichaam en een warm verbonden hart kom je deze workshop uit!

Women's Delight Door: Wilka Zelders & Kersti Vervloet 
Als vrouwen samenkomen, kunnen ze elkaars kracht ondermijnen of juist versterken. Vanmiddag creëren we een ontmoeting waarin ons samenzijn ons laat groeien en bloeien. Je zult je vrouwenkracht voelen resoneren en je vrouwenzachtheid toelaten. We verbinden ons met de essentie van onze natuur. We zingen, bewegen, laten ons horen. We verstillen, smelten, luisteren. Wat is womb power? Wat beweegt jouw levensstroom? Wie is de Godin? Concrete oefeningen en mystiek gaan hand in hand deze middag. Kersti en Wilka tappen uit hun beider jarenlange ervaring in het vrouwenwerk. Na afloop stap je met je krachtige zachtheid weer de wereld in. Deze workshop bestaat uit 2 delen. 

Transformational Touch Healing Door: Sjaak Groenewoud
Heeft trauma of burn-out, ongeluk of chronische ziekte jouw leven nu lang genoeg bepaald? Hoe zou 't zijn als jij aan het roer komt te staan van jouw (geestelijke) gezondheid? Heling en bekrachtiging, snel en concreet; dat is waar Transformational Touch voor staat! Ik verbind jou met jouw diepste weten èn jouw zelfhelend vermogen. De mogelijkheden die daardoor ontstaan zijn ongekend. Fysiek, emotioneel, mentaal èn spiritueel, je heelt op alle niveaus tegelijk. Ervaar in deze workshop zelf hoe snel en krachtig het voor jou werkt!

Sacred Feminine, Sacred Masculine Door: Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud plus Wilka Zelders 
Wat is vrouw-zijn, wat is man-zijn en hoe zijn deze twee oerenergieën met elkaar verbonden? Vandaag gaan we dieper luisteren naar de Vrouw, de Man, zakken we dieper in vrouw-zijn, in man-zijn. We ontdekken hoe we elkaar als broeders en zusters kunnen versterken. Begeleid door zorgvuldig uitgekozen muziek, vanuit oefeningen die nauwgezet afgestemd zijn. Rituelen om oude vooroordelen en aannames los te laten en onszelf en elkaar vanuit een nieuw perspectief te ontmoeten, vergeven, omarmen. Eigenlijk zijn woorden ontoereikend voor het veld van Sacred Feminine, Sacred Masculine. Deze ontroerende magie en mystiek kun je alleen bevatten als je erbij bent... Deze workshop bestaat uit 2 delen. 

In het midden van de storm Door: Wilka Zelders, Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud
Na twee dagen onderdompeling in de zee aan workshops en ontmoetingen die het Eigentijds Festival is, ben je misschien overweldigd door alles wat er in beweging is gebracht in jouw binnenwereld. Voordat je straks weer terugkeert naar je 'gewone' leven, nodigen we je uit om contact te maken met de stilte in het midden van de storm en daar je anker uit te slaan. De stilte nodigt je uit dieper te zakken en alles wat je hebt ervaren te laten terugkeren naar je eigen kern. Laat je meenemen naar die stilte waaruit je verfrist weer op zult staan.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kersti Vervloet & Sjaak Groenewoud
Organisatie: 
Desideratum
Woonplaats: 
Den Haag
Telefoonnummer: 
06-27523419 & 06-110118636
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling