[15b] Intuïtief Bewust Worden

[15b] Intuïtief Bewust Worden
[15b] Intuïtief Bewust Worden
[15b] Intuïtief Bewust Worden
[15b] Intuïtief Bewust Worden
Guy Andreoli - InTune persoonlijke groei en bewustwording
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Je intuïtie is een communicatiemiddel van je hoger bewustzijn, je Ware Zelf met je kleine ik. Hoe meer je de stem van je intuïtie volgt (soms ook wel je geweten genoemd), hoe meer het leven gaat stromen en hoe minder het gevecht van overleven nog onderdeel is van je ervaringswereld. Daardoor zal je meer vitaliteit, gezondheid, innerlijke rust en vrede, overvloed, harmonie en voldoening gaan ervaren die onlosmakelijk zijn verbonden met je ware zelf. Om deze intuïtieve stem te kunnen horen is het belangrijk om je van al je gedachten en emoties van je niet ware zelf en de daaruit volgende handelingen bewust te worden, te onthechten en los te laten.

In het kader van dit Intuïtief bewust worden, zullen tijdens dit festival drie verschillende workshops worden gegeven.

De workshops zijn los van elkaar te volgen maar ook in serie. Elke workshop bestaat op zichzelf uit twee delen. Het eerste deel is gericht op bewust worden waaronder een stuk 'theorie' en bij voldoende tijd een inzichtoefening. Het tweede deel is gericht op een energetische heling en bestaat uit een innerlijke transformatieve reis in de vorm van een geleide meditatie waarin je zelfhelend vermogen zal worden aangesproken. Liggend of zittend op je matje wordt je begeleid door stem en muziek en wordt je door ons team energetisch gefaciliteerd vanuit de helende Christus-energie.

Zelf mee te nemen: matje/dekentje om op te zitten en liggen en evt. pen en papier.

Guy Andreoli geeft onder de naam InTune al ruim 8 jaar trainingen op gebied van persoonlijke groei en bewustwording. Zijn trainingen zijn allen gericht op het nemen van eigen verantwoordelijkheid in het bewust worden en loslaten van je belemmerende delen/maskers/filters/illusies en het herinneren en het 'in tune' komen met je ware zelf, je essentie, met als doel meer werkelijk te gaan leven en overleven uit te bannen. De inhoud van de workshops op het Eigentijds Festival zijn een onderdeel van de halfjaar-trainingen Intuïtief Bewust Worden I en II en Leef je essentie I. Het team tijdens het festival bestaat uit Guy als trainer en Anneke en Jule als assistenten. Je bent van harte welkom bij een of meerdere workshops!

Workshopinhoud

Energiespelletjes
Je herkent het wellicht wel, je hebt een ontmoeting met iemand gehad en je bent daarna heel erg moe, je voelt je down, heel klein, schuldig of hebt hoofdpijn. Grote kans dat je onbewust onderdeel bent geweest van een energiespel. Dit is slechts een voorbeeld van de vele spelletjes die veelal onbewust gespeeld worden tussen mensen en die gebaseerd zijn op gebrek en afhankelijkheid. Uitwisselingen die je weg houden bij je eigen kern en kracht. Het bewust worden van deze niet pure vormen van energie-uitwisselingen, te zien wat jouw aandeel is, eruit stappen en dealen met je eigen aandeel helpt je om terug te komen bij je ware pure zelf. In deze workshop krijg je de gelegenheid om dit bewuster te worden en krijg je handvatten om hier mee te om te gaan. In de innerlijke transformatieve reis heb je de mogelijkheid om een actueel of pas gespeeld spel recht te zetten en je daarvan te bevrijden.

Overlevings- en belemmerende gedragspatronen
Dergelijke patronen liggen aan de basis van jouw aandeel in energiespelletjes die je weghouden van wie je werkelijk bent. Denk aan patronen zoals pleasen, perfectionisme, schuldig voelen, de controle willen houden, angsten, ontkennen etc. Je zou kunnen zeggen dat het leven van deze patronen een deken over je eigen innerlijk licht heen werpt en je verhindert om te ervaren wat hoort bij het leven hiervan namelijk: lichtheid, liefde, kracht, energie, vrijheid, gezondheid, dankbaarheid en zingeving. In deze workshops gaan we dieper in op hoe deze overlevingspatronen werken en hoe je met een eenvoudige praktische aanpak je hiervan los kunt maken, zodat je meer je innerlijk licht kunt ervaren en laten schijnen. Tijdens de innerlijke transformatieve reis krijg je de gelegenheid op een energetische manier hiermee aan de slag te gaan en jezelf verder te bevrijden.

Het herinneren van je Ware zelf
Deze workshop is voornamelijk gericht op het lopen van het pad naar de bron in jou. In het bewustwordingsdeel van de workshop is er aandacht voor inzicht in vragen als wie of wat is je ware zelf? Wie ben je in essentie? En hoe loop je het pad naar je ware zelf? Hoe kun je je eigen licht op een hele praktische en eenvoudige manier in het dagelijks leven versterken en bekrachtigen zonder jezelf eindeloos te verliezen in allerlei rituelen en methodieken die uiteindelijk alleen maar afleiding zijn. In het tweede deel heb je de gelegenheid om meer van je eigen bronwezen te gaan ervaren. Je innerlijk geestelijk vuur wordt wat verder ontstoken terwijl je ook gefaciliteerd wordt in een losmaken en opruimen van die delen waar nog geen licht schijnt en waar heling plaats mag vinden.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Guy Andreoli
Organisatie: 
InTune persoonlijke groei en bewustwording
Woonplaats: 
Doesburg
Telefoonnummer: 
06-33839745
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling