[15a] Ontmoetingen Vanuit het Licht

[15a] Ontmoetingen Vanuit het Licht
[15a] Ontmoetingen Vanuit het Licht
[15a] Ontmoetingen Vanuit het Licht
[15a] Ontmoetingen Vanuit het Licht
Dorrit Lanfers, Praktijk Vier het leven – Hou van jezelf
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Het besef dat je een zelfstandige, goddelijke Lichtbron bent, wordt steeds meer ervaren naarmate je groeit in bewustheid. Uitgelijnd en verbonden te worden op deze kosmische stroom van Licht is het thema van de workshops die Dorrit Lanfers dit festival aanreikt. Zo kan je gedrag, communicatie en voelen vanuit een diepere liefde, schoonheid en waarheid groeien, omdat ze zijn afgestemd met de geordende, creatieve schepping; God, Het Al of waar geen naam voor is.

Dorrit Lanfers; ziener, visionair, teacher, healer, auteur. Haar werkwijze is van een specifiek soort en niveau en zeker uniek te noemen. Zij weet direct, zonder omhaal, tot de kern door te dringen en heling aan te bieden. Dit vanuit een voor haar vanzelfsprekend contact met haar eigen essentie en vele lichtwezens, binnen en buiten tijd en ruimte. Vanuit haar praktijk: 'Vier het leven - Hou van jezelf' stimuleren individuele begeleiding en uiteenlopend groepswerk je om vrij te worden van onwetendheid, lager karma, persoonlijke ballast en gepieker. En om waarheid te vinden en deze te leven zodat je kunt gaan bouwen aan je spirituele levensvisie en geestelijke levensinstelling.

Voel je welkom!

Workshopinhoud

Ontmoetingen vanuit het Licht
Licht hoort bij de Oorsprong en een deel hiervan woont in jou! Daarom ga je samenwerken met deze zelfstandige, goddelijke Lichtbron. Om het vertrouwen te laten ontstaan dat jij het bent die directe toegang heeft tot deze kosmische stroom. Het uitgangspunt: innerlijke bevrijding van kernangstmatrixen, mentale entiteiten, vervormde coderingen en geloftes. Uitlijningen en lichttransmissies vanuit GodKracht en de ontmoeting met het etherisch dubbel; de blauwdruk waarnaar je fysieke lichaam is gevormd. Deze workshop geeft een kleine impressie van de teachings Kosmisch Burgerschap.

Activatie 8 spirituele Lichtquotiënten
Goddelijk Licht is divers en bestaat ondermeer uit verschillende frequenties. Zielskracht, een goede aarding en gecentreerdheid zijn daarbij essentieel om het unieke - en maximaal haalbare - geestelijk Licht in jezelf te verankeren. Pas dan kun jij het hier op aarde neer gaan zetten en manifesteren. Vanuit het maximaal geopende veld van de gouden Stargate staat deze ontmoeting in het teken van verankering en activaties van acht zgn. spirituele Lichtquotiënten. Zodat ascentie uiteindelijk descentie wordt. Deze workshop geeft een indruk van de maandelijkse Stargate Lichtwerk bijeenkomsten.

Versterk je immuunsysteem met biofotonen
Onze lichaamscellen bestaan in essentie uit puur goddelijk Licht. Door alle incarnaties heen is dit Licht behoorlijk verzwakt. Onverwerkte trauma's met daaraan gekoppelde overtuigingen en overlevingsstrategieën zijn als geclusterde energieën zelfs tot in je fysieke vorm vast gaan zitten. In het geactiveerde veld van de gouden Stargate kom je erachter in hoeverre je lichaamscellen nog verbonden zijn met deze pure levensenergie. Met biofotonen (Lichtimpulsen) bieden we heling aan het immuunsysteem. En krijgt het celkerngeheugen een kans terug te keren tot een staat van goddelijk Licht. Deze workshop geeft een indruk van de maandelijkse Stargate Lichtwerk bijeenkomsten.

Het Al is alles
Alles is Eenheid dus kan ik geen ander doel hebben dan mij van deze Eenheid bewust worden. Verweven met de kosmos groeit het moment dat je verlangen zich wil verbinden met de Werkelijkheid, een Kracht, Macht waar iedereen een eigen naam aan geeft. Je werkelijke zoektocht begint, maar waar moet je zoeken? Heilige geschriften, geloofsleringen, eigen oordelen en overtuigingen zorgen er immers voor dat de werkelijke weg niet of nauwelijks gezien wordt. Vanuit afstemming met de gouden Stargate open jij je vanuit een coherente staat voor (uiteindelijk) een ordelijke samenhang van je gedachten en emoties. Deze workshop geeft een kleine impressie van de teachings Kosmisch Burgerschap.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Dorrit Lanfers
Organisatie: 
Praktijk: Vier het leven – Hou van jezelf
Woonplaats: 
Dronten
Telefoonnummer: 
0321 315744
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling