[31] An Authentic Way of BEING, the Way of the Horse

[31] An Authentic Way of BEING, the Way of the Horse
Terra Natura - School of Essence, Djesse Stubbe
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De enige taal die een paard begrijpt, is de taal van het leven zelf. Deze enorm krachtige, toch zeer sensitieve dieren symboliseren dan ook de connectie tussen spirit en aarde. Dit betekent: "een hoge vorm van ontwikkeling (de geest) in de fysieke manifestatie (het lichaam)". Dat is dan ook exact hetgeen dat wij als mens van hen kunnen leren.

Hoe dichter je bij je eigen natuur komt, hoe meer je in aanraking komt met een pure en essentiële manier van leven. Waar ligt je natuurlijke kracht? Hoe kan je vertrouwen op je intuïtie en je gevoel je laten leiden? Wat is authentieke lichaamstaal en authentiek leiderschap? En hoe kan je jezelf op een heldere, toch zeer sensitieve wijze naar buiten brengen? Dat zijn de ingrediënten die deze workshop je bieden.

De workshop bestaat uit een korte inleiding en demo van hoe subtiel je met paarden om kunt gaan en welke leermeesters het kunnen zijn op je levenspad. Hierna krijg je als deelnemer interessante en bewustzijnsverruimende oefeningen aangeboden die je helpen om deze kwaliteiten ook in jezelf te ontdekken. De workshops duren 1 uur en 45 minuten.

De trainingen en werkwijze zijn ontwikkeld door Djesse Stubbe. Voor Djesse is de kunst van het omgaan met paarden een kunst van het leven zelf. In de afgelopen 22 jaar heeft ze veel paardentrainers en mensen geïnspireerd door haar diep invoelende wijze van benaderen. Ze biedt een breed en deskundig inzicht in paarden en helpt je om datgene te ontwikkelen wat voor jou en je paard essentieel is.

De hoofdlocatie van Terra Natura - School of Essence ligt in Zelhem, Gelderland. Verder worden er ook regelmatig trainingen aangeboden in Houthalen België en Loenen Nederland.
Meer info over alle programma's kan je vinden op de website.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Djesse Stubbe
Organisatie: 
Terra Natura - School of Essence
Woonplaats: 
Zelhem
Telefoonnummer: 
0031 (0) 6 472 64 503
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling