[26] Aardevrouwen Spreken & De Raadsvrouwe van Nature

[26] Aardevrouwen Spreken & De Raadsvrouwe van Nature
[26] Aardevrouwen Spreken & De Raadsvrouwe van Nature
Gerwine Wuring, Praktijk Mens&Natuur
Workshop, Mystiek

Aardevrouwen spreken ... woorden van wijsheid & zorg, inspiratie & verdriet, verlangen & boosheid, ervaring & frustratie, planning & stilte, humor & liefde. En wie luistert er dan, wie luistert er naar jou? Luister jij naar je eigen aard en natuur, en wie of wat spreekt er dan door jou heen? In deze workshop krijg je de ruimte om je verhaal te delen, te luisteren naar anderen en samen vorm te geven aan deze ontmoeting van Aardevrouwen.
Misschien wil jij je ideaal een stapje dichterbij brengen. Gewoon met andere vrouwen samen in gesprek over wat jou bezighoudt. Heb je een grootse visie en zoek je goede raad. Of leeft er een stil verlangen dat nu eindelijk eens gehoord wil worden?

Ik nodig je uit te komen met dat wat er in je leeft, en waar je misschien nog nooit woorden aan gegeven hebt. Of waar je nu eindelijk eens werk van wilt maken. In de veilige setting van een vrouwencirkel in mijn grootmoederyurta zullen we zijn met dat wat er gezien, gehoord en beluisterd wil worden. Om vervolgens samen te komen tot een invulling van de workshop, die daar ruimte aan geeft.

Als ecologe en Druïda heb ik ooit zelf gehoor gegeven aan de roep om een 'Aarde School' te laten ontstaan. Ik ben boeken gaan schrijven en heb velen gestimuleerd om hun eigen aard en natuur te volgen, spiegelend aan de natuur, luisterend naar de roep van de aarde. Graag geef ik deze ervaring door aan jullie.

Workshopinhoud

Aardevrouwen spreken
Kom je luisteren naar de wijsheid, woede en/of wensen van je zussen en je eigen verhaal daarin? Wat heb jij de wereld te vertellen, wat zou jij willen en hoe geef jij daar vorm aan? Gezamenlijk beluisteren we wat er geleerd en gedaan wil worden tijdens deze workshop. Zo steunen we elkaar, eren we onze eigenheid en nemen we kleine of grotere stappen in het realiseren van onze dromen. Opdat de aarde met al haar bewoners een betere wereld zal zijn. Naar het gelijknamige boek "Aarde-vrouwen spreken", een uitgave van A3boeken, waarin ook een verhaal van mij te lezen is.

Raadsvrouwe van Nature
Tijdens een individueel gesprek is er ruimte om dieper in te gaan op jouw verhaal. Opdat je meer helderheid krijgt. En je zo mogelijk meer geaard kunt zijn in dat wat er door jou gesproken, georganiseerd en/of gedaan wil worden in je leven. We kunnen ons oor te luisteren leggen in de natuur, misschien heeft ze tips voor jou. Of we gaan een korte 'kabouterhealing' aanvragen waarin natuurwezens je komen ondersteunen. En wellicht kunnen we samen tot een klein ritueel komen, waarin jij je voornemens bevestigt. Uiteraard geldt dit aanbod ook voor de (aarde-)mannen op dit festival.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gerwine Wuring
Organisatie: 
Aerda, Praktijk Mens&Natuur
Woonplaats: 
Leeuwarden
Telefoonnummer: 
0623367762
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling