[03b] De Clown: Thuiskomen in ZIJN en Spelen Met Wat IS

[03b] De Clown: Thuiskomen in ZIJN en Spelen Met Wat IS
[03b] De Clown: Thuiskomen in ZIJN en Spelen Met Wat IS
[03b] De Clown: Thuiskomen in ZIJN en Spelen Met Wat IS
ClownSpirit, Kirsten Lüpke
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

"Ieder mens is een clown, maar slechts weinigen hebben de moed om het te laten zien" - Charlie Rivel

De grootste kracht van de clown zijn zijn ZIJNS-kwaliteiten. Hij is helemaal aanwezig in het moment, open en vol overgave, speels, puur, kwetsbaar en daardoor uitermate contactvol. 

Daarmee is hij in staat is om mensen uit hun hoofd en uit hun alledaagse sleur te trekken naar het enige dat reëel is, het NU. En in dat NU kunnen mensen hun eigen essentie weer voelen en ook de essentiële verbondenheid met elkaar en met het leven zelf. En omdat de clown zich steeds weer opnieuw verwondert over alle aspecten van het leven, is het NU voor de clown altijd een feest, vol avonturen en plezier. In zijn overgrote hart ontvangt de clown alle aspecten van het leven, niet alleen de 'prettige', maar ook al dat wat we als mens normaliter wegmoffelen of liever niet willen voelen. De clown is daarmee per definitie een levenskunstenaar en healer. Because..."The truth will set you free". 

Workshopinhoud

Clown je vrij - "Hallo...?"
De clown nodigt je uit om: in het hier en nu te zijn, 'Ja' te zeggen tegen alles wat is, voelend (of vanuit gewaarzijn) aanwezig te zijn, expressie te geven aan wat in je leeft, je hart steeds meer te openen en je te verbinden, en met net zoveel plezier te falen als te schitteren, en gewoon plezier te hebben. Deze korte workshop is een eerste kennismaking met de clown, een eerste "Hallo" van clown tot clown en van clown tot zijn publiek. Heb je nog nooit iets met de clown gedaan, vind je het best spannend? Kom dan naar deze korte introductie om te ontdekken of de clown iets voor jou zou kunnen zijn.

Clown je vrij - "Let's go for it"
In deze wat langere workshop nemen we een eerste duik in de wereld van de clown. Terwijl de workshop"Hallo...?' een eerste korte kennismaking is, hebben we in deze workshop de tijd om met alles net een laag dieper te duiken. Vind je dat fijn, kom dan dit dubbele blok doen!


Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling