Biodanza, Dans je Leven!

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Biodanza, Dans je Leven!
Biodanza Nederland
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Biodanza betekent letterlijk 'dans van het leven'. In deze workshop maken we verbinding met de levendigheid in onszelf, én met jouw persoonlijke expressie daarvan. Meer dan ooit zijn we ons bewust van de rijkdom van het leven zelf voluit te leven. Kom dansen en voed het plezier van het leven!

Bij biodanza beweeg je soms samen op de muziek, dan weer stem je je af op je eigen gevoel of dans je in verbinding met iemand anders. Het haalt je heerlijk uit je hoofd en brengt je lekker in je lijf. De biodanza workshops vinden plaats op Forge Neuve. Een prachtige dansruimte gelegen in de natuur en bij een meertje.

Over de docenten

Diverse biodanza facilitators geven workshops op de mooie locatie bij Forge Neuve. Brenda van Broekhoven komt al jaren met veel plezier op Ecolonie en zij geeft biodanza met enthousiasme, verdieping, openheid en een voedende balans tussen intensiteit en ontspanning. "Door te dansen voel ik weer wie ik ten diepste ben en opent mijn hart naar de ander en de wereld". In het dansen houd ik zowel van de energieke, vitale en wilde kant in mij als het gevoelige, verstilde en de zachte gelukzaligheid. Tijdens het festival begeleidt Brenda ook trancedans en op de zomerweken van Ecolonie kun je bij haar in augustus een biodanzaweek volgen. Dit jaar is in het biodanza team ook Bea Grobben aanwezig. In haar workshops geeft zij graag aandacht aan de liefde, het openen van het hart en onze Goddelijke dimensie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Brenda van Broekhoven
Organisatie: 
Biodanza Nederland
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06 45626064

Alle activiteiten van Biodanza Nederland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling