[05] Biodanza is de Dans van je Leven

[05] Biodanza is de Dans van je Leven
[05] Biodanza is de Dans van je Leven
[05] Biodanza is de Dans van je Leven
[05] Biodanza is de Dans van je Leven
Biodanza Nederland: Brenda van Broekhoven, Gert Jan van den Adel, Jos van Haarlem, Richard Loohuis, Digna Schenk, Yvonne Schop, Tjeerd en José Sloot, Merel Sloot, Pauline Strijbis, Nina Wevers
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Biodanza is een vreugdevol pad waarin dans, muziek, de groep en gelukkig zijn centraal staan. De poëzie van de menselijke ontmoeting, zo wordt Biodanza ook wel geduid. Biodanza brengt je in contact met jezelf, met de ander en met de wereld. Biodanza is vooral iets om te ervaren, dus kom dansen en voel wat het met je doet en hoe de kracht van liefde aanwezig is in een Biodanza groep.

Elke workshop is anders en raakt een ander aspect van het leven. De vijf lijnen van Biodanza zijn vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie. Deze elementen vind je terug in de workshops waarin je wordt uitgenodigd om jouw potentieel voluit te leven en de regie van je leven in eigen handen te nemen, zodat je het leven creëert wat je wilt!

 

Workshopinhoud

Yin-Yang integratie
Biodanza met Pauline & Richard
Wij beschikken allen over mannelijke en vrouwelijke energie. We voelen ons het meest evenwichtig als onze mannelijke en vrouwelijke energiën in balans zijn. Dan ervaren we veerkracht, kunnen we gemakkelijk aanvoelen wat er nodig is terwijl we evengoed stevig in onze eigen schoenen staan. Als onze mannelijke en vrouwelijke energiën in balans zijn, zijn we zacht én sterk. En niet te vergeten, we zitten dan goed in ons gevoel. Hierdoor kunnen we ons gemakkelijk verbinden met een ander terwijl we geheel bij onszelf zijn en onszelf blijven voelen. Pauline Strijbis en Richard Loohuis nodigen je uit in de dans om beide energieën te ervaren en te integreren.

Dans je dromen, droom je dans!
Biodanza met Gert Jan en Yvonne.
Tijdens deze workshop met Gert Jan van den Adel en Yvonne Schop. heb je de kans om te dansen met jouw dromen en verlangens. Wat wil jij nou écht in jouw leven? Welke dromen droom jij en hoe kun je ze verwezenlijken? Dansen kan je helpen weer meer in contact te komen met jouw lichaam en daardoor ook contact te maken met je dromen en verlangens. Dit gebeurt op een heel diep en wezenlijk niveau: je kunt je dromen voelen als een verlangen, groot of klein. Door je dromen helder te zien, ermee te dansen en er expressie aan te geven in de dans, kun je het makkelijker meenemen in jouw verdere leven, als een (symbolische) stap dichter naar jouw Droomleven!

Deel je warmte en sensualiteit in de dans
Biodanza met Tjeerd & Jose
Biodanza nodigt je uit om op een speelse en ontspannen manier in contact te komen met jouw eigen sensualiteit en die te delen in de dans. Ervaar dat sensualiteit je levensenergie en plezier vergroot. Kom samen met Tjeerd Sloot en José Sloot genieten van deze Biodanza workshop.

Africa alive! (met live percussie)
Biodanza met Brenda & Yvonne
Als je in Afrika bent, dan zijn de dans, de muziek, het ritme en de aarde erg aanwezig in het alledaagse leven. In deze workshop, met live percussie, nemen we je mee op een innerlijke en vitaliserende reis naar Afrika. Yvonne Schop en Brenda van Broekhoven komen beiden graag in Afrika en delen in de Biodanza workshop hun passie en ervaring. Kom dansen en voel de Afrikaanse beat in jouw dans tot leven komen!

De kracht van mannen samen!
Biodanza met Gert Jan & Richard
We nodigen jou uit voor een dansworkshop om je te kunnen verbinden met je broeders.
Tijdens het dansen hoef je niets, ben je welkom zonder rol of masker en met al jouw kwaliteiten. Ervaar samen met andere mannen de geborgenheid in een workshop vol plezier en diepgang. Een moment om je jezelf helemaal serieus te nemen en te eren als man. Een vivencia geleid door Gert Jan van den Adel en Richard Loohuis.

De eerste stap
Biodanza met Jos & Pauline
Biodanza is een pad om jezelf en de wereld opnieuw te ontdekken. Een nieuw beeld van jou, de mensen om je heen en de hele wereld, met meer diepte, meer contact, plezier, licht en liefde. Laten we dat pad samen opgaan en beginnen bij de eerste heerlijke stap. Jos van Haarlem en Pauline Strijbis nodigen je uit.

Dans de Godin in jezelf.
Biodanza met Jose & Merel
Deze Biodanza workshop is speciaal voor vrouwen, om elkaar en de vrouw in jezelf te eren en te ervaren dat wij vrouwen Sisters zijn. Merel Sloot (dochter) en José Sloot( moeder) geven al jaren samen Godinnenworkshops voor vrouwen, zij ervaren het als heel bijzonder om hun kracht en zachtheid te delen en te helen met vrouwen in de dans. Ook dit jaar is er weer een jaargroep voor vrouwen. Kom met ons de Godin in jezelf dansen.

Transformatie en loslaten
Biodanza met Jos & Tjeerd
Voel de ruimte voor nieuwe creatie. Een Biodanza workshop met Jos van Haarlem en Tjeerd Sloot in de lijn van creativiteit en de dansen van Vishnu en Shiva.

Laven in een bad van liefde
Biodanza met Jose & Yvonne
Affectie is de toegangspoort naar liefde en laat de zon in ons leven schijnen. In deze dansworkshop nodigen wij je uit om op een speelse en zachte wijze jouw liefdesstroom te ervaren. Een symbiotisch samenspel van geven en ontvangen. Een pure weldaad voor lichaam en geest. Een warm bad van herkenning en diep gevoel van thuiskomen. Liefde is en is overal maar vooral in jouw hart. Dans, samen met José Sloot en Yvonne Schop om ons hart te openen voor elkaar!

In de stilte
Biodanza met Digna & Brenda
Verstilling en vertraging leiden ons naar een diepere staat van verbinding met onszelf. In deze Biodanza workshop dansen we met de stilte en we openen een ruimte van vrijheid, sensitiviteit en helderheid die heel nabij is. Een Biodanza workshop in de lijn van transcendentie. Digna Schenk en Brenda van Broekhoven nodigen je uit voor een hartverwarmende, verstillende workshop op een festival vol van indrukken.

Geniet!
Biodanza met Pauline & Yvonne
Je bent een genotvol wezen. Wanneer je je bewust bent van je aangeboren vermogen om genot te ontvangen en ervaren, hoeven we onze bronnen van stimulering niet meer te beperken tot de typisch seksuele. Het enige wat we hoeven doen is ons ten volle over te geven aan de schoonheid van het moment, ongeacht wat we daarin ervaren. Wanneer we proeven, proeven we met ons hele wezen. Wanneer we iets zien, zien we met ons hele wezen. Wanneer we iets ruiken, laten we de geur totaal in onszelf toe. Door dit met al onze zintuigen te doen komen we ten volle in het huidige moment. Hoe meer we ons overgeven aan de volheid van het moment, hoe ontvankelijker we worden voor de subtiele bewegingen van genot in de totaliteit van lichaam, denken en geest. Zoiets gebeurt niet door wilskracht, maar door volledig aanwezig te zijn bij wat er is. Hiertoe nodigen Pauline Strijbis en Yvonne Schop je uit in deze workshop. Tip! Doe geen parfum of aftershave op.

Pad van Liefde
Biodanza met Jos & Nina
Biodanza nodigt uit tot een liefdevolle levenshouding, die voorbij persoonlijke affectie reikt. We dansen de 'poëzie van de menselijke ontmoeting' om te ervaren hoe wonderschoon het is als we elkaar werkelijk zien en ontvangen, en we leven het leven ten volle omarmen. Een workshop die je hart opent - voor jezelf, je medemens en de wereld om je heen.
Een Biodanza workshop met Jos van Haarlem en Nina Wevers in de lijn van affectiviteit en transcendentie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Brenda van Broekhoven
Organisatie: 
Biodanza Nederland
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06 45626064
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling