[42] Haal het Beste uit Jezelf met Power-Steering

[42] Haal het Beste uit Jezelf met Power-Steering
André Terink, Power-Steering International
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We vervullen allemaal verschillende rollen: als partner, ouder, vriend(in), familielid en in beroepsfunctie(s). Ook op sociale media zijn er verschillende rollen die we vervullen. Kun je in al deze rollen nog wel de kern van jezelf ervaren? Als mensen die steeds gevoeliger worden omdat de energiefrequenties op aarde veranderen, wordt de impact van de verschillende rollen steeds groter. Met Power-Steering leer je hoe je binnen al deze rollen gecentreerd en in verbinding met jezelf blijft. Alleen dan kan je innerlijke potentie vorm krijgen in je leven en stroomt je energie: kernvoorwaarden om niet op te branden maar juist bezield en vol passie te leven.

Het beste haal je uit jezelf als je lekker in je vel zit, als fysiek en mentaal goed zijn afgestemd op elkaar waardoor je in de bekende "flow" zit. De energieën van Body, Mind & Soul zijn dan op elkaar afgestemd. De Body-energie (ki/chi) zorgt voor de fysieke stroming en gezondheid, de Mind-energie (gedachtekracht), zorgt voor de mentale stroming en veerkracht en de Soul-energie ervaren we als passie en zingeving. Afstemming van deze drie zijn verantwoordelijk voor het ervaren van "the flow".

Power-Steering is ontwikkeld om de stroming van deze energiebronnen te stimuleren en geeft handvatten waarmee je zelf de harmonie tussen Body, Mind en Soul kunt bevorderen en richting kunt geven aan je innerlijke kracht en in alle rollen in afstemming bent met jezelf.

Workshopinhoud

Drie energiebronnen Body, Mind, Soul
Je ervaart in vogelvlucht alle facetten van Power-Steering. Je stimuleert direct de drie energiebronnen binnen jezelf en je krijgt praktische handvatten waar je direct iets mee kunt. Ervaar deze unieke holistische leer waarin jij het middelpunt bent van je eigen universum.

Inloop
Loop binnen en ervaar een Power-Steering energiebehandeling waarbij de drie energiebronnen worden gestimuleerd. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Voor of na die tijd is er gelegenheid voor koffie of thee.

Groepsconsult
André Terink, grondlegger van Power-Steering, geeft groepsconsulten. Hij behandelt iedereen op zich, waarbij hij de energiebronnen uitnodigt om in harmonie te gaan stromen. Ervaar het zelf.

Wij zoeken jou
Power-Steering gun je iedereen. Heb je interesse deze holistische leer te leren kennen en te verspreiden? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
André Terink
Organisatie: 
Power-Steering International
Woonplaats: 
Zutphen
Telefoonnummer: 
06-23321842
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling