[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart

[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
Petra Giesbergen, Institute of Siberian Shamanism
Workshop, Mystiek

Intense rituelen en healingcode vanuit het Siberisch Sjamanisme. Om jezelf te verbinden, te verdiepen en terug te vinden. Om krachtig, helder, gezond, in balans en met een open hart je levenspad te lopen. Laten we onszelf weer her-inneren en verbinden in respect met AL wat leeft.
In het leven van alle dag is de verbinding met onszelf, de natuur, Great Spirit, AL wat leeft makkelijk verloren of minder diep. Door rituelen en healingcodes kunnen we dit herstellen en verdiepen. Laat jouw voeten je naar de rituelen en healingcodes toe brengen. Jouw voeten zullen anders op moeder Aarde jouw levenspad lopen.

De sjamaan
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) geeft sinds 30 jaar opleidingen, cursussen, rituelen en persoonlijke healingsessies. Dit vindt meestal plaats in de Rituele ruimte van Institute of Siberian Shamanism te Etten-Leur (Breda). Op zaterdagen en vrijdagen jaaropleidingen van 10.00 – 17.30 uur.  Doordeweekse avonden losse rituelen, cursussen van drie tot zeven avonden in de Rituele ruimte. Niet te vergeten de bijzondere zomerweek: Places of Power in het magische landschap van de Ardennen. Healingcodes, rituelen en contact met oude rituele krachtplaatsen en plaatsen in de natuur. Plaatsen die (nog steeds) gebruikt zijn voor rituelen; Heilige Dolmen en mystieke menhirs. Maar ook geneeskrachtige meanders, de klaterende rivieren (gepaard met kleine waterval), krachtige heuvels, ooude bomen, druipsteengrotten en de 'gewone grotten'.

Workshopinhoud

Sjamanistische Dood level I (transformatieritueel)
Eigenlijk komt er aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maisstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe mais kunnen groeien. Vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen.
De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwam. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan.
Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven.
Meer informatie vindt je op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/45/Sjamanistische-dood-level-1.

Sjamanistische Dood level 2 (vervolg level 1)
Als een binding een hechting wordt, is het tijd om los te laten en ons opnieuw te verbinden. Jouw relaties worden veranderd en getild naar een hoger niveau. Werkelijk afscheid te nemen als een stervend mens, zeggen, doen en luisteren wat nog gezegd wil worden. Hartenpijn wordt milder en je hart gaat meer open. De relatieverbindingen worden schoon. Je laat alles en iedereen los om over te gaan, te transformeren. Helemaal in jouw eigen energie, kracht en met Spirit. Na de transformatie kun je je wel of niet (opnieuw) verbinden vanuit je hart. 
Meer informatie vindt je op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/46/Sjamanistische-dood-level-2.

The Seven Feather of the Eagle
Voor de sjamaan is de adelaar een heilige vogel. De adelaar heeft grote kracht, genezend vermogen en is de boodschapper tussen hemel en aarde. Wanneer een veer van een adelaar je geschonken wordt is dit een groot kado. Een adelaarsveer onder je hoede hebben is een blessing maar ook een grote verantwoording. Deze heilige vogel deelt zeven van zijn grote wijsheden in zeven van zijn veren. Op Eigentijds Festival worden er 2 veren gedeeld.

1st Feather - Sacred Mission: Geen pad dat 'heiliger' is dan het sjamanistische levenspad. Een pad van liefdevolle verwondering en eerbied voor het leven. Om het pad in contact met de eigen zielendiepte, Great Spirit te blijven lopen gaat de sjamaan op missie. Een meeting vanuit het Allerhoogste level in zichzelf met Great Spirit. De Sacred Mission waarbij de mens geen vraag stelt over een probleem, maar over zijn hele toekomstige heilige pad.

2nd Feather - Flight of the Eagle: De adelaar heeft een ver en groot overzicht. Hij ziet dat wat er werkelijk toe doet. Dit visionaire inzicht kan ver reiken: van het verleden tot in de toekomst. Het overstijgt tijd en ruimte.Intense healing van de adelaar en zijn Spiritvriend de Wind. Overstijgen van tijd en ruimte, wat doet er werkelijk toe op jouw heilige pad?
Meer informatie over the Seven Feathers of the Eagle kun je lezen op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/200702/Seven-Feathers-of-the-Eagle.

De Kracht van het Hart – onze spirituele 'grondtoon'
In ons hartchakra bevinden zich onze hoogste emoties en fijnste trilling o.a.: liefde, mededogen, zijn, harmonie, acceptatie van anderen en zelfacceptatie. Ons hart heeft in zijn herinnering de hoogste spirituele grondtoon', namelijk de aloude trilling van de Bron. Soms is deze geblokkeerd. Ook door onze levensstijl vervaagt de her-innering aan deze spirituele 'grondtoon'. Een krachtig hart hoeft zich niet af te schermen. Door eigenliefde zorgt het voor zichzelf, omarmt anderen en wenst degene waar het zich niet mee wil verbinden alle goeds toe op zijn pad. In ons hartchakra zijn altijd diepere levels te ontginnen. Open nog meer kracht van jouw hart door deze sjamanistische healingcode.

Soulretrieval
Soul-retrieval is letterlijk herstellen van de oorspronkelijke ziel. De verloren gegane energie, kwaliteiten en zielendelen worden geheald, terug gehaald of gewonnen. Door allerlei oorzaken kan je een deel van jouw ziel verliezen. De oorzaken kunnen zowel traumatisch als gelukkig zijn, een grijze periode of jezelf vooruit sturen naar de toekomst. Maar ook je leven leiden op een manier die niet overeenkomt met je levensopdracht en je kwaliteiten, hoge verwachtingen en/of dwang van anderen en jezelf; dit zorgt voor aanpassingsgedrag. Door ons aan te passen aan anderen verliezen we wezenlijk contact met onszelf (soul-loss). Kom jezelf weer compleet maken met soulretrieval bij Institute of Siberian Shamanism. 
Lees meer op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/3/Soulretrieval--Powerextraction. 

Powerextraction – Verwijderen van niet eigen energie|
Powerextraction is letterlijk vertaald het weghalen van kracht, een powerintrusion. Dit kan een vreemde energie zijn die je in je systeem hebt. De energie kun je opgenomen hebben van een persoon, een plaats of een sfeer in een ruimte of gebouw. Wie daar gevoelig voor is, merkt al snel dat er een andere trilling in zijn/haar systeem zit. Tijdens Powerextraction haal je zelf de vreemde energie uit jouw systeem op het energetische en fysieke niveau en brengt deze terug naar waar ze thuis hoort of naar een neutrale plaats.
Meer informatie vindt je op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/54/powerextraction--niet-eigen-energie-verwijderen.Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Organisatie: 
Institute of Siberian Shamanism
Woonplaats: 
Etten-Leur (Breda)
Telefoonnummer: 
076-5264002
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling