[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart

[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
[13] Siberisch Sjamanisme: Krachtig, Rechtstreeks en Vanuit het Hart
Petra Giesbergen, Institute of Siberian Shamanism
Workshop, Mystiek

Intense rituelen en healingcode vanuit het Siberisch Sjamanisme. Om jezelf te verbinden, te verdiepen en terug te vinden. Om krachtig, helder, gezond, in balans en met een open hart je levenspad te lopen. Laten we onszelf weer her-inneren en verbinden in respect met AL wat leeft.
In het leven van alle dag is de verbinding met onszelf, de natuur, Great Spirit, AL wat leeft makkelijk verloren of minder diep. Door rituelen en healingcodes kunnen we dit herstellen en verdiepen. Laat jouw voeten je naar de rituelen en healingcodes toe brengen. Jouw voeten zullen anders op moeder Aarde jouw levenspad lopen.

De sjamaan
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) geeft sinds 30 jaar opleidingen, cursussen, rituelen en persoonlijke healingsessies. Dit vindt meestal plaats in de Rituele ruimte van Institute of Siberian Shamanism te Etten-Leur (Breda). Op zaterdagen en vrijdagen jaaropleidingen van 10.00 – 17.30 uur.  Doordeweekse avonden losse rituelen, cursussen van drie tot zeven avonden in de Rituele ruimte. Niet te vergeten de bijzondere zomerweek: Places of Power in het magische landschap van de Ardennen. Healingcodes, rituelen en contact met oude rituele krachtplaatsen en plaatsen in de natuur. Plaatsen die (nog steeds) gebruikt zijn voor rituelen; Heilige Dolmen en mystieke menhirs. Maar ook geneeskrachtige meanders, de klaterende rivieren (gepaard met kleine waterval), krachtige heuvels, ooude bomen, druipsteengrotten en de 'gewone grotten'.

Workshopinhoud

Sjamanistische Dood level I (transformatieritueel)
Eigenlijk komt er aan niets een einde zonder dat dit ook een nieuw begin is. Als oude maisstengels niet werden verbrand en ondergeploegd, zou de grond niet vruchtbaar worden en zou er het volgend jaar geen nieuwe mais kunnen groeien. Vergeet niet dat wanneer je bereid bent oude delen in je te laten sterven je vruchtbare grond creëert voor nieuwe avonturen.
De sjamanistische dood is een oeroud ritueel dat in verschillende tradities voorkwam. In het Siberisch sjamanisme werd dit ritueel vroeger alleen toegepast op de leerling-sjamaan.
Tegenwoordig is het ritueel van de Sjamanistische Dood voor iedereen die dat wenst toegankelijk. Het zorgt voor een diepgaande transformatie in jou en je leven.
Meer informatie vindt je op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/45/Sjamanistische-dood-level-1

Sjamanistische Dood level 2 (vervolg level 1)
Als een binding een hechting wordt, is het tijd om los te laten en ons opnieuw te verbinden. Jouw relaties worden veranderd en getild naar een hoger niveau. Werkelijk afscheid te nemen als een stervend mens, zeggen, doen en luisteren wat nog gezegd wil worden. Hartenpijn wordt milder en je hart gaat meer open. De relatieverbindingen worden schoon. Je laat alles en iedereen los om over te gaan, te transformeren. Helemaal in jouw eigen energie, kracht en met Spirit. Na de transformatie kun je je wel of niet (opnieuw) verbinden vanuit je hart. 
Meer informatie op http://www.siberischsjamanisme.nl/index/id/6/nl/46/Sjamanistische-dood-level-2

Meer volgt snel. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
Organisatie: 
Institute of Siberian Shamanism
Woonplaats: 
Etten-Leur (Breda)
Telefoonnummer: 
076-5264002
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling