[24] Krijgskunst, Bomen, Klimmen en Zweethut

[24] Krijgskunst, Bomen, Klimmen en Zweethut
[24] Krijgskunst, Bomen, Klimmen en Zweethut
[24] Krijgskunst, Bomen, Klimmen en Zweethut
[24] Krijgskunst, Bomen, Klimmen en Zweethut
Jeroen Heindijk en div andere, Geronimo
Workshop, Duurzaamheid

Mijn bedrijf, Geronimo, werkt aan de relatie van mens en natuur, waarbij bomen centraal staan. Inspiratie, creativiteit en stevig staan zijn sleutelwoorden. Hier op het festival werk ik, Jeroen, aan de zachte kant van de boom, zijn energie, en zijn diepere waarde. Maatschappelijk werkt mijn bedrijf hard om de boom op de kaart te krijgen, er is veel te veel onnodige kap en te weinig communicatie.

Workshopinhoud

Krijgskunst in delen en losse workshop
Dit is al jaren een succesvolle workshop, die voor iedereen toegankelijk is. Bij deze kort achter elkaar herhalende workshops is er diepgang doordat we de tijd nemen maar ook even rust hebben. Deze geef ik al jaren met veel plezier omdat ik echt het gevoel heb je iets te kunnen leren. Er zijn vier delen en we zien je graag op alle vier de momenten meedoen. In de ´gewone´ workshop leren we je over houding en verhouding, wat je met adem en focus kunt. Dit is de onderstroom in de kunst, of de kunst van de onderstroom. Tijdens de vierdelige workshop kunnen we door telkens iets te herhalen je ook iets van het vernuft van de Pentjak Silat meegeven. Deze uit Indonesië afkomstige krijgskunst is sierlijk maar brengt ook een stukje magie door het slimme beweginsspel.

Zweethutten
Op zaterdag- en zondagavond gaan we op reis, samen met de rode stenen. In vier ronden vinden wij onszelf in een diepere relatie met dat wat ons gemaakt heeft. In mijn traditie gaan we bedekt de hut in. Omslagdoek, shorts, handdoek, verder een eigen drinkfles.
Aho!

Bostocht
We lopen buiten, en we kijken naar binnen. Bomen zijn staande personen. Meestal verbaas ik mij zelf weer over wat er te zeggen valt.

Boomklimmen
Je klimt de boom in onder leiding van ervaren boomklimmers Wim en Frans. Bevestigd aan touw en in een klimgordel is dit een geweldige ervaring. De duur is gemiddeld 20 minuten.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jeroen Heindijk en div andere
Organisatie: 
Geronimo
Woonplaats: 
Zeist
Telefoonnummer: 
0620307560
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling