[09] Natural Healings Amsterdam Forest

[09] Natural Healings Amsterdam Forest
[09] Natural Healings Amsterdam Forest
[09] Natural Healings Amsterdam Forest
[09] Natural Healings Amsterdam Forest
Natural Healings Amsterdam Forest
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Aloha, wat is er mooier, completer en helender dan de scheppende kracht achter moeder natuur zelf? Vanuit ons perspectief niets. Daarom hebben we ons verdiept in de wijsheid van de voorouders. Tijden waar mensen nog een waren met de en hun natuur. Qi, prana, atman, mana of gewoon; de natuurlijke, innerlijke bronkracht achter je vitaliteit. Wijsheid uit de tijden van Sjamanen, Tao, Huna, Tantra, Advaïta.

Graag nodigen we je vanuit onze eigen verwondering mee uit, terug naar je diepere innerlijke essentie... je innerlijke Guru. We doen dit met name via adem en stembevrijding, oeroude sounds als gongen, zingende schalen, ritme en blaasinstrumenten. Maar ook met wereld-massages, Reiki en natuurlijk bewegen; Tai Chi Qi Gong en Kashmir Yoga... welkom bij Natural Healings Amstedam Forest, wij zijn Jarina, Frederik en vrienden.

Workshopinhoud

Klinkende Klanken DroomBad
Alles manifesteert zich via energie, trilling, klank, sound. Sound kennen we voornamelijk als het Engelse woord voor geluid. Maar wist je dat dit woord ook voor welbevinding en gezondheid staat? Als in 'I feel safe and sound'. Onze droombaden nodigen het rationele deel van onze geest uit om zich mee te laten voeren in de weidsheid en verwondering van klinkende energiegolven. Een sound waar innerlijke rust en stilte in doorklinkt. Weldadig als de eerste zonnestraaltjes bij het ochtendgloren. Kom, wees welkom, leg je neder en laat de verwondering beginnen. Neem s.v.p. wel je eigen ligspulletjes mee.

Stemmige Adembevrijding 
De 'Oude Wijzen' verwijzen naar onze adem als verbindende levensbrug tussen alles. Met onze stem als gids tot onze be-stem-ming. Een gezonde baby ademt als vanzelf als een Boeddha. Ze kan met heel haar lijf en wezen ademen. In diepe rust kan haar adem zo diep verstillen dat het menig jonge ouder heeft doen schrikken. Ook de stem van een baby is nog vrij, on-ingekaderd. Eenmaal voorbij de pubertijd zijn adem en stem bij de meeste mensen onvrij en vast komen te zitten. De meeste mensen zijn opgeschoven van ademen naar adem-halen. Kom jezelf bij ons prettig vrijspelen.

The Sparrow's Tail ~ Tai Chi Qi Gong
Kom heerlijk Qi-Flowen op de eigenwijsheid van de oeroude Tai Chi Qi Gong bewegingen en inzichten. Freddy Xensy beoefend deze kunst al tientallen jaren vanuit vele invalshoeken en meesters. 'Grijp de mus bij de staart' is de oudste bewegings-set uit de TCQG. The Sparrow's Tail ~ TCQG vormt een bewegingsmandala met de 4 windrichtingen, aarde en kosmos. Of je nu nog nooit eerder TCQG beoefend hebt of hierin al ervaren bent, dat maakt niet uit. Er is voor iedereen wat te halen en te delen, welkom.

Contemplatie; Yoga voor de Mind|
Alle spirituele tradities hebben een ding gemeen. Zoeken naar de waarheid. Wat is gemaakt door de mind? Wie ben je? Zonder je conditionering. Zonder je oordelen, meningen en overtuigingen. Wat is Zijn? Om dit te onderzoeken gebruiken we de Dyad als vorm. De methode komt uit de Zen traditie waarbij je langdurig jezelf een vraag stelt (Koan). Maar in dit geval werk je in tweetallen, tegenover elkaar. Neem een matje en/of kussentje mee.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jarina Middendorp
Organisatie: 
Natural Healings Amsterdam forest
Woonplaats: 
Amstelveen
Telefoonnummer: 
06 43144189
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling