Ontdek de Godin in Jou

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Ontdek de Godin in Jou
Remke Schermer, Retraites M/V
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Volgens de psychologie van de Griekse Godinnen krijg je inzicht in je innerlijke archetypes, die horen bij de verschillende rollen die je als vrouw hebt. Tijdens deze interactieve workshop beleef je deze Godinnen en herken je hun krachten bij jezelf en de vrouwen om je heen. Een workshop van een dubbel blok om zodoende tijd te hebben je dieper in de archetype te verdiepen en de kennis uit deze workshop mee te nemen naar het dagelijks leven!
Deze workshop  bestaat uit 2 delen, welke niet afzondelijk van elkaar te volgen zijn.

Zelf een yogamat, deken & meditatiekussen meebrengen. 
Over de docent

Remke heeft al 11 jaar een eigen bedrijf. Zij creëert een weg naar een leven in balans door te bewegen, te ontspannen en te ontdekken. Mensen raken, ze in contact laten komen met de energie en de stilte in zichzelf. Als energetisch therapeut en coach, in 1 op 1 sessies of als trainer met kleine en grotere groepen. Of tijdens de wekelijkse yogalessen op verschillende locaties in Nederland en België.

Genieten kan altijd en overal, genieten is positief, gezond en voedend. Genieten vraagt keuze, aandacht, bewustwording, hier-en-nu, positiviteit, rust en contact....ook contact met Jezelf!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Remke Schermer
Organisatie: 
Retraites M/V
Woonplaats: 
Halsteren
Telefoonnummer: 
0032-475-608824
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Remke Schermer, Retraites M/V

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling