[32] Sjamanisme uit alle Windstreken I

[32] Sjamanisme uit alle Windstreken I
[32] Sjamanisme uit alle Windstreken I
Adrienne Bonn, Pieter Hoogendoorn, Ireen Houben, Frank Natale en Mark Wolf Fire
Workshop, Mystiek

Laat je meenemen, op ontdekkingstocht gaan en reizen in Sjamanistische ceremonie, trance en dance. Leren over en in jezelf door mythen en goden van de Noorse Mythology en je authentieke stem laten klinken, zoals je ziel gezien en gehoord wil worden, alsook in een cirkel van vrouwen zijn en delen.

Workshopinhoud

Trance Dance, The Dance of Life - Door: Pieter Hoogendoorn en Frank Natale
We dansen de dans van het leven op de klank van de trommels. Geblinddoekt, afgesloten van de zichtbare prikkels, betreden we "de wereld van de geest". We dansen in contact met de ziel en al onze verwanten naar de wereld voorbij tijd en ruimte. We starten met uitleg, ademoefening en meditatie. We dansen een uur en sluiten liggend af.
Meenemen: matje/deken, flesje water, bandana of blinddoek. Eet geen zware maaltijd vooraf.
www.windhoutboom.nl

Krachtdier journey - Door: Mark Wolf Fire
In dit ritueel ga je op zoek naar je krachtdier en maak je daar contact mee, en krijg je informatie hoe je je relatie met dit dier kan versterken.
www.bearcreek.nl

Ragnarök – mythe van de goden - Door: Pieter Hoogendoorn
Ons aardse leven begint in duisternis in de baarmoeder waarbij ons fysieke lichaam terugkeert naar de aarde. In de winter rust de natuur, in slaap rust ons lichaam: we bereiden ons voor op een nieuwe periode van leven, van creatie, van groei, van ontwikkeling. In scheppingsverhalen ontstaat de aarde in of vanuit de duisternis. In de workshop maken we in stilte contact met onze eigen schepping, onze mythe, onze eigen godinnen- en godenkracht en bereiden we ons voor op de volgende dag. Geïnspireerd en krachtig op weg...
Meenemen: matje, deken, flesje water.
www.windhoutboom.nl

Dreamtime Medicine Lodge - Door: Mark Wolf Fire
In de Dreamtime Medicine Lodge ga je op reis in de droomtijd. Je ligt in een cirkel en onder begeleiding van de trommel en ratel kom je in een lichte trancestaat en ga je op reis. We reizen dan in de vier windrichtingen onder begeleiding van een totemdier. Een reis op zoek naar wie je bent, wat je medicijn is, wat voor jou belangrijk is.
www.bearcreek.nl

Trancereizen en Sjamanistische Verhalen - Door: Pieter Hoogendoorn
Neem ruim de tijd om je te verbinden met je wortels, in gesprek te komen met je voorouders, je gidsen te leren kennen of de kennismaking te verdiepen. Via verhalen, rituelen, trance en gebeden leer je je eigen sjamanistische vermogens kennen en ontwikkelen. Tegelijk vieren we de eenheid met al wat is en aanvaarden we in dankbaarheid de geschenken van moeder aarde en vader zon. Neem een matje/deken en eigen eten/drinken mee als je daar behoefte aan hebt. Tijdens de workshop is er thee en vegetarische / veganistische hapjes. (Dubbel blok)
www.windhoutboom.nl

Ontdek de magie van jouw stem - Door: Ireen Houben
In deze workshop ga je op ontdekkingsreis door je lichaam door gebruik te maken van de helende kracht van jouw eigen unieke stem. Lichaamsgerichte oefeningen, ademhaling en stem helpen je hierbij. Door dit simpelweg te doen kun je ervaren hoe het is als jij je durft open te stellen voor de helende kwaliteiten van jouw stem. Zo wordt je stem een instrument voor heling en om jezelf op te laden. En het mooie is: je hoeft absoluut niet te kunnen zingen! Als je kunt praten, kun je ook sounden.
www.ireen.nu

Vrouwencirkel - Door: Adrienne Bonn
Een plek om te delen in kwetsbaarheid van het hart, in een bedding van vertrouwen en veiligheid. Zoals jij bent is het al goed en ieder brengt de spiegels en voeding mee voor een ander. Op die manier zie je en hoor je en wordt je gezien en gehoord op een respectvolle manier. Laat je los en er kan ruimte vrijkomen om je nieuwe energie te voeden, en een stukje heler weer je pad te vervolgen, ondersteund en versterkt door sisters. Welkom in de cirkel.
Email: adriennebonn@gmail.com

Healingceremonie met de slang en de witte adelaar - Door: Mark Wolf Fire
In deze healingceremonie verbinden we ons met de slang als vertegenwoordigster voor de levenskracht van Moeder Aarde, onze verbinding met haar droom. En afhankelijk van het moment maken we contact met een oerkracht, een verlangen, en laten dat omhoog komen in onze buik. De slang helpt en geeft healing. De adelaar komt helpen om het gezichtsveld te verruimen.
www.bearcreek.nl

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Adrienne Bonn
Organisatie: 
Sjamanisme uit alle windstreken
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling