Sjamanisme en Medicijnwiel

Sjamanisme en Medicijnwiel
Adrienne Bonn, Soulminded
Workshop, Mystiek

Sjamanisme is oeroud en gaat ver terug. Het is een levenswijsheid die uitgaat van verbinding en bezieling en z'n oorsprong vindt in het Altai gebied in Siberië. Alles is met alles en iedereen in de geziene en ongeziene wereld verbonden. En alles van natuur, van de elementen, mineralen, van steen tot mens is bezield en communiceert ongezien en gezien met elkaar via het hart en het energieveld om iets en iedereen heen.

Cirkels en stenen zijn ook een van nature oergegeven. Medicijnwielen representeren medicijn voor degene die ze legt of erin voelt en werkt. Door in een Medicijnwiel te zijn en te werken, wordt je een medicijn gegeven in de vorm van een ander soort van antwoord, bijvoorbeeld een spiegel of een kwartje dat valt en je innerlijk begrip geeft op een andere manier, dan vragen te stellen en concrete antwoorden te krijgen.

Het is mogelijk de workshops apart te volgen, of als een vervolg op elkaar: en een soort van proces aangaan langs de vier windrichtingen van het Medicijnwiel.

Maandag Oosten: Cirkel openen en Trancereizen

Dinsdag Zuiden: Reizen in klank met krachtdier

Woensdag inkeer: Medicijnwandeling in de omgeving

Donderdag Westen: Delen en Ritueel en ceremonie

Vrijdag Noorden: Dankbaarheid door eigen ritueel en Cirkel sluiten

Het ritme van het dagdeel en de energie bepalen o.a. ook wat er in het Medicijnwiel nog meer of minder aanbod mag komen. Het mooiste is je eigen ervaring op welke manier ook, die je weer mag meenemen in je eigen hart en een plek geeft in je leven van alle dag.

Ik zie ernaar uit om te delen over Sjamanisme en te werken in en rond het Medicijnwiel.

O hey o, Hartegroet, Adrienne Bonn 

 

Over de docent

Mijn naam is Adrienne Bonn Shining White Light. Verbonden met alles wat bezield is, loop ik mijn pad en ben vanuit verschillende Sjamanistische tradities gevoed o.a. Lakota, Susquehannock en Siberisch. Ik laat vanuit verbinding en intentie ontstaan wat nodig is in de energie om je eigen helingsvermogen aan te spreken en je te brengen tot jouw hart en ziel. Verdieping, diepte, heling, verbinding, vooral laten zijn, en tot de kern afpellen in stilte van klank en energie verwoorden in een notendop mijn ceremonies, rituelen en sjamanistische workshops. Voel je welkom met heel je hart. Facebook: Adrienne Bonn en Soulminded. Ik houd praktijk aan huis te Zaandam in: Orgaanmassage, Rituelen en Sjamanistische workshops

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Adrienne Bonn
Organisatie: 
Soulminded
Woonplaats: 
Zaandam
Telefoonnummer: 
06-10063408
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Adrienne Bonn, Soulminded

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling