[25] Versterk Je Innerlijk Vuur

[25] Versterk Je Innerlijk Vuur
[25] Versterk Je Innerlijk Vuur
Harmen de Haas
Workshop, Mystiek

Speciaal voor Pinksterzondag worden twee workshops gegeven ter versterking van ons innerlijk vuur. Vuur is een geschenk van de goden en kan worden gebruikt om in het rijk van de geest te schouwen. Tijdens deze workshops gaan we kort in op de verschillende soorten vuur, met name het religieuze en heilige vuur en rituele vuren.

We zullen een aantal voorbereidende oefeningen doen om 'één te worden met de vlam'. Bewustzijnsoefeningen die helpen om ons te blijven realiseren dat vuur, warmte en licht werken op ons energetisch lichaam. Daardoor kunnen we onze levenskracht aanboren en onze geestkracht als spirituele levenskracht vergroten. We zullen afsluiten met een ritueel ter versterking van je eigen innerlijk vuur door een band te smeden tussen jezelf, het licht en het vuur.

Vuur speelt al van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven. Als vuurman ben ik al jaren betrokken bij het centrale Eigentijds festivalvuur en haar ceremonieën. Op Ecolonie heb ik de voorbije festivaljaren 's ochtends een vuurmeditatie gegeven om de invloed van de vlammen en de kooltjes in je eigen lijf te ervaren.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas
Woonplaats: 
Leeuwarden
Telefoonnummer: 
0615091765
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling