Een vuurmeditatie met mantra zingen

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Een vuurmeditatie met mantra zingen
Een vuurmeditatie met mantra zingen
Een vuurmeditatie met mantra zingen
Harmen de Haas
Overige activiteit, Mystiek

Benut dit vuur om je eigen kooltjes aan te wakkeren, klaar voor de dag. Waarna we enkele mantra's zingen om ook de deva's te begroeten. Dan kijken we elkaar nog even diep in de ogen en je kunt de dag heerlijk beginnen.


Met Harmen de Haas en Jan Hendrik Veenkamp.

Locatie: Zilverweide
Tijd: Elke ochtend, maandag tm vrijdag, 8 uur tot 8.30 uur. 

Door wie

Harmen de Haas: Vuur speelt al van jongsafaan een belangrijke rol in mijn leven. Als vuurman ben ik sinds lang betrokken bij het centrale festival vuur en haar ceremonieën. Op ECOlonie heb ik de voorbije festival jaren 's ochtends een vuurmeditatie gegeven om de invloed van de vlammen en de kooltjes in je eigen lijf te ervaren. ECOlonie is voor mij ook een plek om me 'over te geven' aan de energiestroom aldaar. Een oefening voor mezelf om er zo weinig mogelijk 'tussen te zetten en aldus beschikbaar te zijn voor het 'groter veld' van mensen en 'locatie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas
Woonplaats: 
Leeuwarden
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Harmen de Haas

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling