[01a] Rust en Helende Ruimte van Surya Akasha, "Eenheidservaring"

[01a] Rust en Helende Ruimte van Surya Akasha, "Eenheidservaring"
[01a] Rust en Helende Ruimte van Surya Akasha, "Eenheidservaring"
[01a] Rust en Helende Ruimte van Surya Akasha, "Eenheidservaring"
[01a] Rust en Helende Ruimte van Surya Akasha, "Eenheidservaring"
Romy van der Pool
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Met 30 jaar docenten-, healing-, en praktijkervaring word je geleid vanuit de veelheid van ervaringen en prikkels naar rust en de helende ruimte van Surya Akasha, "Eenheidservaring". Romy volgde grote leraren uit de verschillende oude tradities. Alle drie workshops bevatten gronding/aarding, voorbereidende oefeningen zoals nodig voor ademverruiming en bewustwording, Pranayama, evt. Nadi Shodhana (reinigen van subtiele kanalen) en diepe ontspanning voor transitie.

Workshopinhoud

Yogische Shavayatra * "Blauwe ster"
Na uitleg, voorbereidende en aangepaste Yoga asana wordt je in een diepe ontspanning geleid o.a. met Yoga Nidra. Shavayatra "Bue Star", uit de Himalaya Yoga traditie, heeft een bijzondere helende werking op het subtiele lichaam. Het is een authentieke en duizenden jaren beproefde techniek. Zelf heb ik deze jarenlang dagelijks beoefend en mogen overdragen op (inter)nationale Yogacongressen. Wanneer je wakker blijft kun je na de overdracht deze Shavayatra blijven beoefenen, liggend of zittend en ook wanneer je ziek mocht zijn. Uit: Vashistha en Sushutra Samhita) zoals overgedragen door Swami Veda Bharati en Swami Ritavan Bharati.

Extended Gayatri Mantra Himalaya Traditie 
Na het aanleren van een comfortabele meditatiehouding wordt de Gayatri Mantra overgedragen zoals mijn Guruji Swami Veda Bharati deze vroeg om 3 jaar lang 108 keer per dag minstens te beoefenen. Swamiji vroeg de Extended Gayari Mantra vooral over te dragen aan toekomstige moeders, opdat er meer hogere zielen met liefdevolle vermogens de kans krijgen in te dalen en geboren te worden. Maar ze is voor eenieder bijzonder heilzaam. Ieder chakra wordt aangeraakt met de "Bija" klank en bijbehorende visualisaties.

Gemengde cirkel/ Vrouwencirkel: 'DreamySpirit Woman'
Spelen met klank, een lachcirkel, energie vrijmaken en een bijzondere "samen"ontspanning. De kern is het bijeenbrengen en (h)erkennen. Je wordt geleid om tot de ervaring te komen van Surya Akasha of "Eenheid". Heb je een handdrum of ratel, neem maar mee, ook je slaapzak of yogamat en omslagdoek. Voel je welkom, Mitakuye Oyasin, Namasté Romy. 

In de vroege ochtend: Zonnegroet 'Surya Namaskar'
Deze is aangepast voor de westerse mens. Niet voor zwangeren en tijdens de Maanstonde! Je leert tevens de mantra's met helende werking! Ook de manier van ademen tijdens de houdingen en een afsluitende meditatie. Als het goed weer is doen we dit bij het water met erna een plons. Matje, zitkussen en omslagdoek meenemen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Romy van der Pool
Woonplaats: 
Gasselternijveen (Drenthe)
Telefoonnummer: 
0599-512075
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling