[35] Zweethutceremonie voor Mannen

[35] Zweethutceremonie voor Mannen
Peter Bottelier
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De zweethut ceremonie is er om diepgang te beleven. In de schoot van moeder aarde kom je in aanraking met alle fysieke elementen. Gezamenlijk nodigen we met de steenceremonie de krachten uit, die we nodig hebben. Het liefst naakt, zoals we geboren zijn - maar je hebt de vrijheid dat anders te doen - gaan we de zweethut in. Er is energetische ruimte om met woorden te delen in de vier zweethutrondes: Dankbaarheid, loslaten, uitnodigen, give away.

We zingen onze kelen schor. Voeden het innerlijke vuur. Voelen onze essentie als man en mens. Verbonden met alles wat leeft. Om opnieuw geboren te worden. Wees uitgenodigd jezelf toe te staan delen in je te transformeren met hulp van dit eeuwenoude ritueel. Reinig jezelf en daardoor energetisch ook je directe verwanten. 

Er is geen voorkennis nodig. Uitleg over ontstaan en symboliek van de zweethutceremonie volgt ter plekke. De zweethutceremonie duurt een middag. Het is sterk aan te raden in de dagen erna tijd voor jezelf te reserveren, zodat de ervaring de ruimte krijgt na te werken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Nijmegen en Bodensee (Duitsland)
Telefoonnummer: 
0031 (0)6 41239830
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling