[34] Zweethutten - Sjamanisme uit Alle Windstreken

[34] Zweethutten - Sjamanisme uit Alle Windstreken
[34] Zweethutten - Sjamanisme uit Alle Windstreken
Sjamanisme uit alle windstreken
Workshop, Mystiek

In een met dekens overdekte wilgentakken hut ga je de integere stilte van het donker tegemoet. Het vuur voedde de stenen na de stenenceremonie, die de zweethut worden binnengebracht door de vuurmensen. Het water wordt gegoten door de watergieter over de hete stenen en transformeert tot damp en zet je lichaam aan tot zweten en zuiveren. In de zweethut pel je af tot je kern en smelt je samen met het oneindige.
Je laat zweet en gifstoffen los en wordt diep gereinigd. Van binnen uit voel je je herboren worden om als nieuw weer de wereld in te stappen. Voel je welkom om mee te doen met deze ceremonie.

Zaterdag 14.00* uur - Zweethutceremonie - Gemengd

Ik ben Yvo de Bruin, getrouwd met Lydia en vader van Nynke en Roan. Graag nodig ik je uit om op het Eigentijds Festival, met mij mee te gaan in de zweethut. Om verbinding te maken met de aarde en de helende energie van de zweethut. De zweethut is oorspronkelijk een heilig ritueel van de Native Americans. Een oude ceremonie die dankzij de overlevering van vele generaties is blijven bestaan. De zweethut heeft mijn lichaam en ziel geraakt. Het ritueel is als een medicijn, die mij telkens weer inzicht, ondersteuning, inspiratie en vertrouwen brengt. Het helpt mij de mooie en de minder mooie kanten van het leven te eren en een plek te geven. Dit is ook wat ik door wil geven met de zweethutten die ik geef. Via het vuur, mijn grote passie, ben ik zweethutleider geworden. Ik streef ernaar om mensen op een goede en een veilige manier te begeleiden. Zodat alle deelnemers hun kracht en spirit en die van de zweethut kunnen ervaren. *om 12.00 uur is de Stenenceremonie.

Zaterdag  19.00* uur - Zweethutceremonie - Vrouwen
Mijn naam is Adrienne Bonn Shining White Light en ik ben vanuit verschillende Sjamanistische tradities gevoed o.a. Lakota, Susquehannock en Siberisch. Vanuit verbinding en intentie laat ik ontstaan wat nodig is in de energie. Verdieping, diepte, heling, het vooral laten zijn en tot de kern afpellen in stilte van klank en energie verwoorden in een notendop mijn ceremonies, rituelen en sjamanistische workshops. Voel je welkom met heel je hart in deze Zweethutceremonie voor vrouwen. *om 17.00 uur is de Stenenceremonie. 

Zondag: 11.00* uur  - Zweethut - smelten - Gemengd
Een zweethut is een oeroud ritueel waarmee je de baarmoeder van de Aarde in gaat en opnieuw geboren kunt worden. Deze hut heeft als thema smelten. We gaan voorbij aan dat wat oud en vast zit, stagneert en belemmert daar waar het eeuwig fris is. Als je daar dan bent dan geef je er aan over en begin je te smelten... wordt je wakker in wat je altijd al bent. Deze rituelen en zweethutceremonie voor mannen en vrouwen worden verzorgd door Bearcreek - Mark Wolf Fire. In het sjamanisme heb ik mijn pad gevonden en via verschillende leraren en teachings probeer ik van al het geleerde chocolade te maken, een recept voor een goed en vol leven. *om 09.00 uur is de Stenenceremonie.

Zondag 19.00* uur -  Zweethutceremonie - Vrouwen
*om 17.00 uur is de Stenenceremonie.
Door: Lucia Klinefelter (alias Luciamaanvrouw en la Loba)
Even niets. Even alleen maar zitten. Even de prachtige gloed van de verhitte stenen zien. Even in het totale donker zijn. Even in de baarmoeder van Moeder Aarde zijn. Even de aandacht bij wat is. Even zijn. Even alleen maar vrouwen. En dan de warmte ontvangen. Je aan laten raken door de hitte. De drum horen en zingen. We bidden voor dat wat niet meer nodig is los te laten, bidden om in het nu te zijn, bidden voor verbinding met jezelf, de ander, en de Spirits, bidden voor steun, bidden voor kracht. En danken, danken voor alles wat we al mochten ontvangen in ons leven, danken voor wat er is en danken voor wat nog komt. Deze prachtige ceremonie ligt mij na aan het hart. Ik heet je welkom om er bij te zijn.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Adrienne Bonn
Organisatie: 
Sjamanisme uit alle windstreken
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling