[51] De Verborgen Krachten in de San Bao

[51] De Verborgen Krachten in de San Bao
[51] De Verborgen Krachten in de San Bao
[51] De Verborgen Krachten in de San Bao
[51] De Verborgen Krachten in de San Bao
Ohm Academy
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

San Bao zijn de drie schatten in jou. Eén schat is verbonden met het aardse, één schat is verbonden met het hemelse en één schat is verbonden met jou. De drie schatten worden door middel van beweging (Qi Gong), massage (cranio-sacraaltherapie, voetreflexologie en Tuina Zen) en het verwijderen van Evil Qi (ontzuren, Qi Gong) geschoond, gevitaliseerd en in hun volle potentieel gebracht. Beleef het door aan onze workshops mee te doen. 

Workshopinhoud

Vijf Dieren Qi Gong "Wu Qin Xi"
Door: Luigi Kwas
Kruip in de huid van de vijf dieren (Tijger, Beer, Aap, Vogel, Hert) om de Qi voor de komende dagen te activeren en Evil Qi los te kunnen laten.

Three Levels of Men – Cranio-sacraal reflexologie
Door: Nathalie Bouwman
Contact leren maken met de ademhaling van het zenuwstelsel om stagnaties op de drie diafragma's op te heffen. Cranio-sacraaltechnieken op voet en lichaam worden gebruikt om je drie schatten te optimaliseren.

De kracht van het zuur- base evenwicht
Door: Bas ten Velde
De zuur-base balans is essentieel voor een goede gezondheid en vitaliteit. Ontzuren op fysiek, emotioneel en mentaal niveau zorgen ervoor dat je innerlijke balans herstelt en bekrachtigt wordt.

Tuina Zen deel één en twee – Chinese lichaamsmassage
Door: Bert en Nathalie Bouwman
Met Tuina basistechnieken ga je leren en voelen hoe je je hoofd en borst (Shen), Spijsvertering (Qi) en bekken (Jing), jouw drie schatten, weer in balans kunt krijgen.

Movement of the Souls
Door: Bert en Nathalie Bouwman
Bepaalt mijn emotie mijn houding of bepaalt mijn houding mijn emotie? In deze bijeenkomst nemen we je mee in de bewegingen die onze zielen maken en hoe zij zich in hun eigen ritme afstemmen op onze emoties.

Het Achtvoudig Pad – Qi gong / beweging
Door: Nathalie Bouwman
Op deze weg van zelfontwikkeling, waarin we de verschillende bewegingen van Qi tussen hemel en aarde ervaren , schonen we jouw drie innerlijke krachten op en vullen ze daarna met nieuwe energie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Bert en Nathalie Bouwman
Organisatie: 
Ohm Academy
Woonplaats: 
Arnhem
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling