[54b] Spirit of Aloha Rituals

[54b] Spirit of Aloha Rituals
Lottie de Bruijn en Iris Ãnuenue
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Sommige mensen gaan nooit meer weg als ze eenmaal op Hawaii zijn geweest en sommige mensen krijgen de taak om de 'Spirit of Aloha' te delen met anderen. Iris en Lottie wisten na hun reis en yoga-opleiding op het Big Island van Hawaii dat zij 'The Spirit of Aloha' naar het Westen wilden brengen. Juist daar waar het meer dan ooit nodig is de verbinding met jezelf en de natuur (weer) te maken.

Sindsdien zijn zij bezig met workshops en retreats die mensen ondersteunen en inspireren om 'Aloha' (liefde en eenheid) in zichzelf en anderen te ervaren. Dit doen zij door middel van hun yogalessen, geleide meditaties, de Ho'oponopono (het Hawaiiaans vergevingsritueel) en de steun van Pelé de Godin van de vulkaan en het vuur.

Workshopinhoud

Spirit of Aloha Rituals
Hawaii kent alleen vrouwelijke Godinnen die de elementen aansturen. Met de steun van Pelé, Godin van de lava (creatie én destructie), gaan we een helende en reinigende ervaring tegemoet. Het Hawaiiaanse vergevingsritueel: 'Ho'oponopono', de Bowl of Light-meditatie en Rainbow warrior yoga ondersteunen ons naar ons diepste binnenste, onze kern, daar waar het borrelt en vurig is, waar je vanuit passie kunt leven.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Lottie de Bruijn
Organisatie: 
Spirit of Aloha Retreat
Woonplaats: 
Lelystad
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling