[01b] Talking-Stick & Gebedszakjes Maken

[01b] Talking-Stick & Gebedszakjes Maken
[01b] Talking-Stick & Gebedszakjes Maken
Marijke Markus en Tika Tromp
Workshop, Mystiek

Maak je eigen talking-stick, deze nodigt je uit om in verbinding met je hart. Of maak een gebedszakje, welke wordt gebruikt om wensen in te doen en deze aan het vuur, de wind, het water of de aarde mee te geven. 

Workshopinhoud

Een talking-stick maken en gebruiken
De talking-stick wordt door de indianen gebruikt om vanuit gelijkwaardigheid van gedachten te wisselen. Het maken van je eigen talking-stick nodigt je uit om in verbinding met je hart. Een stok uit de natuur (zelf gevonden of je kiest er een bij ons uit) te versieren op een manier die bij jou past. Deze workshop is geschikt voor volwassenen en kinderen. Na het maken van de talking-sticks zullen we in een cirkel de talking-stick gebruiken zoals de indianen dat doen. De workshop is voor max. 12 deelnemers.

Gebedszakjes maken
Gebedszakjes worden door de Lakota-indianen gebruikt om wensen in te doen en deze aan het vuur, de wind, het water of de aarde mee te geven. Dit doen zij door tabak in een klein doekje te doen en dit dicht te binden. Tijdens het maken van de gebedszakjes wordt gebeden of gemediteerd. Deze workshop is geschikt voor volwassenen en kinderen. Aan het einde van de workshop kunnen de gebedszakjes aan een van de vier elementen meegegeven worden. De workshop is voor max. 12 deelnemers.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marijke Markus en Tika Tromp
Organisatie: 
Inzicht in Zicht
Woonplaats: 
Leiden
Telefoonnummer: 
06 29288479
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling