[Safaritent Bandar] We zijn Aards en Goddelijk

[Safaritent Bandar] We zijn Aards en Goddelijk
Gerard Blacquiere, Boda
Lezing, Mystiek

Zondag 16.30 - 18.00 uur - Een bewustzijns vertelling. De Sumerische kleitabletten vertellen over de Anunaki die ons ooit kolonialiseerde. Uit de bestaande oermens werd de homo-sapiens gekloond met hun DNA. Wij dus. Dit geeft en heel ander beeld van wie wij zijn. Dus letterlijk zijn we van de aarde en voortgekomen en uit de "goden".

Eerst de man als werker, beter: slaaf. Toen de vrouw om de vermenigvuldiging te vergemakkelijken. We zijn letterlijk een fantastische soort, wel een beetje wereld vreemd. Met een ingebouwd spanningsveld. Gerard wil vooral vertellen welke verregaande invloed dat heeft op ons karakter. Vanuit dit inzicht krijg je vanzelf mededogen met je zelf en anderen.

Gerard Blacquiere had als kind een zilveren dubbeltje uit 1810 en dacht dat toen de civilisatie was begonnen. Dat tijdstip werd opgerekt na zijn vele bezoeken aan bijzondere plaatsen en culturen overal op de wereld. Daarbij hielp meditatie, dans en muziek. Ons lichaam is als een tempel. Naar binnengaan ontsluiert wie we zijn. Gerard woont tussen de menhirs en dolmens in de Ardennen en heeft er een mooie plek, Boda, voor cursus en vakantie. Welkom.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gerard Blacquiere
Organisatie: 
Boda
Woonplaats: 
Heyd, Ardennen
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling