[Safaritent Bandar] Spontane Bewegingen en Klanken in de Natuur

[Safaritent Bandar] Spontane Bewegingen en Klanken in de Natuur
Gerard Blacquiere, Boda
Overige activiteit

Zondag 14.00 -15.30 uur - Heerlijk om buiten te bewegen. De natuur is geen achtergrond meer van jou gedachten maar je je bent er onderdeel van. Noem het meditatie of dans. Onze geest en lichaam zoeken elk moment naar evenwicht. We "gedragen" ons echter volgens aangeleerde patronen. Eigenlijk de hele dag door. Ook oefeningen die we hebben geleerd zijn volgens een stramien.

Ons denken is letterlijk gevormd. We zijn dat gewend. Zelfs de omringende natuur wordt vormgegeven met uitgedachte plannen. Hoe bevrijdend kan het zijn om op een subtiele manier in contact te zijn, te bewegen en geluiden te maken. Spontaan, feestelijk en in harmonie.

Gerard Blacquiere had als kind een zilveren dubbeltje uit 1810 en dacht dat toen de civilisatie was begonnen. Dat tijdstip werd opgerekt na zijn vele bezoeken aan bijzondere plaatsen en culturen overal op de wereld. Daarbij hielp meditatie, dans en muziek. Ons lichaam is als een tempel. Naar binnengaan ontsluiert wie we zijn.
Gerard woont tussen de menhirs en dolmens in de Ardennen en heeft er een mooie plek, Boda, voor cursus en vakantie. Welkom.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gerard Blacquiere
Organisatie: 
Boda
Woonplaats: 
Heyd, Ardennen
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling