[Paasheuvelzaal] 13 Manen om je Dromen Waar te Maken

[Paasheuvelzaal] 13 Manen om je Dromen Waar te Maken
Caroline Groeneveld, Moonflow
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling

Zaterdag 14.00 - 15.45 uur - Raak jij ook wel eens jezelf kwijt door de drukte van alledag? Laat je dan inspireren door het ritme van de maan en de seizoenen en vind je natuurlijke en vrouwelijke evenwicht terug. Je gaat goed zorgen voor jezelf en je lichaam, meer tijd maken voor mensen die je dierbaar zijn en doen wat je echt belangrijk vindt: stappen zetten om je dromen te realiseren.

In deze workshop krijg je praktische handvatten en een fijne meditatie waarin je je afstemt op je bron.

Caroline Groeneveld (1964) is auteur van het jaarboek 13 manen om je dromen waar te maken. Ze maakt zich sterk voor vrouwen die een rots in de branding willen zijn in deze woelige tijden. 13 manen om je dromen waar te maken laat zien hoe je het roer van je eigen leven kunt grijpen. De methodiek is een combinatie van oude sjamanistische wijsheden en moderne psychologische wetenschap. Niet meer leven vanuit onrust en stress, maar vol vertrouwen je eigen pad durven gaan.

In september 2019 verschijnt het gloednieuwe jaarboek 13 manen 2020. Als je dit nieuwe boek direct na de lezing reserveert en betaalt (29,95 plus 4,95 verzendkosten) dan krijg je de 2019 editie gratis mee naar huis. Kun je thuis meteen met 13 manen aan de slag!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Caroline Groeneveld
Organisatie: 
Moonflow
E-mailadres: 
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling