[Paasheuvelzaal] Come out of the Cave, Your Wounds are Holy

[Paasheuvelzaal] Come out of the Cave, Your Wounds are Holy
Mapije de Wit
Overige activiteit

Zaterdag 16.00 – 17.00 uur, zondag 12.30 - 13.30 uur en maandag 10.00 - 11.00 uur - De Japanse zonnegodin, Amaterasu wordt heel erg bang wanneer haar broer haar een dood paard stuurt. Ze verstopt zich in een grot en wilt er niet meer uitkomen. Maar omdat ze de zonnegodin is, ziet Japan alleen nog maar duisternis.

Na een hoop mislukte pogingen om haar de grot uit te krijgen, komen haar vrienden met een idee. Ze plaatsen een spiegel voor de ingang van de grot en maken lawaai. Ze raakt nieuwsgierig en wilt zien wat ze hoort. Ze ziet haar eigen reflectie in de spiegel. Het licht waar ze van gemaakt is reflecteert in haar ogen. Ze realiseert zich ineens hoe mooi ze eigenlijk is en dat Japan haar nodig heeft.

De wonden die we erven van onze ouders en voorouders zijn de afdruk die ons levenspad vormen. Deze wonden zorgen voor bepaalde verlangens die onze paden uitkristalliseren welke uitgelijnd staan met het Hogere Gouden plan van de Nieuwe Aarde. Wanneer we gaan inzien dat onze wonden heilig zijn, kunnen we ze omzetten in kracht.

Mapije heeft in Japan de energie van Amaterasu op mogen halen om deze naar Nederland te brengen. Via een energetische dans transformeert ze in de ether de frequencies van vibraties die gekoppeld zitten aan gedachtepatronen welke deels voortkomen uit oude wonden die we erven van onze voorouders. Energieën worden tijdens de dans getransformeerd zodat er ruimte kan gaan ontstaan voor inzicht en begrip op deze wonden. De schatten die de pijn met zich meedragen kunnen dan worden onthult.
Come out of the cave, your wounds are Holy.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Mapije de Wit
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling