[Paasheuvelzaal] Het Kennis Boek

[Paasheuvelzaal] Het Kennis Boek
[Paasheuvelzaal] Het Kennis Boek
Marianne de Zeeuw, namens de Wereld Broederschap Unie - Vereniging van Nederland
Lezing

Zondag 14.00 - 15.45 uur - Het Kennis Boek is een Kosmisch Boek. Het is rechtstreeks aan onze aarde gedicteerd door Kosmische en Goddelijke Autoriteiten. Tijdens het lezen wordt de hoogst mogelijke positieve energie naar onze Aarde gereflecteerd. Het Boek versnelt onze evolutie en persoonlijke ontwikkeling en transformeert ons bewustzijn naar een Eenheidsbewustzijn. Het Boek is de meest snelle route om Vrede, Eenheid en Samenwerking te creëren op onze Wereld.

Het Pad van Humaniteit dat door Het Kennis Boek wordt aangeboden, biedt ondersteuning in deze tijd van veranderingen. Het wordt ook wel Het Gouden Boek van de Gouden Tijd genoemd. Het Kennis Boek wordt momenteel bestudeerd in 40 landen.

We nodigen alle vrienden uit die al dan niet nieuwsgierig zijn of bewust op zoek zijn naar een fris perspectief op zichzelf en het Leven om naar deze lezing te komen. Geïnteresseerden ontvangen 3 hoofdstukken om er nader mee kennis te maken. Het Kennis Boek heeft programma's waar een ieder, die zich er vanuit de essentie toe voelt aangetrokken, aan kan deelnemen.

Wereld Broederschap Unie vereniging van Nederland is een non-profitorganisatie en staat volledig ten dienste van de Mensheid

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Marianne de Zeeuw
Organisatie: 
Wereld Broederschap Unie - Vereniging van Nederland
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling