[Paasheuvelzaal] Brieven van Mijn Ziel

[Paasheuvelzaal] Brieven van Mijn Ziel
Chantal van den Brink
Lezing

Maandag 12.00 – 13.45 uur - In deze lezing deelt Chantal van den Brink haar visie op het helen van chronische ziekte en trauma. Als alles ontspringt in het energetisch veld en we zoeken met bewuste intentie onze weg in het brede aanbod van de holistische geneeskunde, waarom lukt het dan soms toch niet om te helen? Wat zijn de componenten van een effectief helingsproces?
Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen leven en haar praktijk vertelt ze over:

- de samenhang tussen de energetische werkelijkheid en ons Aardse leven;
- de samenhang tussen het kwantumveld, het eenheidsbewustzijn, verschillende dimensies en dichtheden en dit Aardse leven;
- de invloed van onze zielsbagage op deze incarnatie; vorige, parallelle en toekomstige levens op Aarde en daarbuiten
- de invloed van collectieve velden op Aarde en daarbuiten
- het bestaan van tijdlijnen en de mogelijkheid om deze te veranderen
- het leren lezen van signalen
- de verschillen in benadering van de verschillende niveaus van ons mens-zijn, ons lichaam, onze emoties, ons denken en ons spirituele zelf
- de reikwijdte en de beperking van verschillende therapieën
- de factor van de tijd en de seizoenen
- het belang van intentie en van samenwerking met verschillende elementen uit de energetische wereld; de creërende kracht van een energetische vortex in samenwerking met het veld van de natuur.

Chantal van den Brink (1964) is voormalig healer en traumatherapeut, auteur en spreker. Op achttienjarige leeftijd kreeg zij de ziekte van Pfeiffer. Volgens haar huisarts zou ze met rust vanzelf herstellen, maar ze bleef chronisch moe. Haar zoektocht naar genezing bracht haar in contact met vele vormen van complementair, alternatieve geneeswijzen die ze voor haar eigen genezing en in haar praktijk inzette. Hoewel ze over de jaren geleidelijk vooruitging, bleef de grote doorbraak uit. Tot haar geest rond haar veertigste verdrongen, traumatische jeugdherinneringen bovenbracht. Haar ervaringen beschreef ze in de trilogie Brieven van mijn Ziel, die tussen 2012 en 2015 werd gepubliceerd in de Benelux. Momenteel werkt ze aan de Engelse vertaling, schrijft ze blogs en geeft ze lezingen; daarnaast volgt ze een opleiding tot kunstschilder. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Chantal van den Brink
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling