[Paasheuvelzaal] Het Latifa Gebed – om terug te keren naar de Essentie

[Paasheuvelzaal] Het Latifa Gebed – om terug te keren naar de Essentie
Eveline Zwikker
Overige activiteit

Zaterdag 17.15 - 19.00 uur - Het Latifa Gebed is een geleide meditatie vanuit het Soefisme en brengt je naar een plek van innerlijke vrede en zelfliefde. Latif betekent zachte aanraking in bewustzijn. Door een combinatie van ademhaling en bewustwording van 7 plekken op je lichaam, direct verbonden met 7 kwaliteiten (aanvaarden, verlangen, hoop, vertrouwen, overgave, liefde, ik ben), komt een bewustzijnsproces op gang, waardoor je je sterker met jezelf kan verbinden. Je herinnert je wie of wat je in essentie bent - Liefde.

Door het Latifa Gebed te beoefenen ga je op een innerlijke reis. Een reis die je in contact brengt met het licht en met het donker in jou. Het Latifa gebed brengt je vanbinnen in beweging door alles aan het licht te brengen zoals pijn, verdriet en onderdrukte verlangens. Je gaat je menszijn weer helemaal voelen en jezelf leren omarmen met compassie en een diep mededogen.

Eveline Zwikker over de Latifa

"Voor mij was het Latifa Gebed een innerlijk anker geworden, waarop ik tijdens mijn pad van transformatie kon steunen. Het Latifa Gebed heeft mijn menszijn bekrachtigd en de verbinding met mijzelf verstevigd.

Het bovenstaande gedicht geeft mijns inziens de essentie van wie wij als mensen zijn heel mooi weer. Liefde stroomt onherroepelijk door ons bestaan. Maar wij vergeten dat al te vaak en laten ons sturen door de waan van de dag. Ik voel dat ik een "mens van liefde ben". Dit is mijn waarheid die ik via het Latifa Gebed uitdraag en met jullie deel."Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eveline Zwikker
Organisatie: 
Spirit in Motion-Anchoring in Love
Telefoonnummer: 
0612945193
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling