Ontspannen door het Nu

Ontspannen door het Nu
Akki Colenbrander
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We nodigen onze mind uit de aandacht te richten op het Nu. Daarmee kan het ervaren dat er misschien niet zo veel gevaar dreigt als het eerst dacht. Samen met meditaties en milde oefeningen voor het lichaam hopen we zo meer ontspanning te bereiken.

In het ideale geval leef je overal in het Nu, maar de meesten van ons wonen en werken in een omgeving waarin een overvloed aan prikkels en vragen zijn. Tijdens het Eigentijds Festival op Ecolonie is het leven in veel opzichten er eventjes wat eenvoudiger op geworden. Eenmaal aangekomen en nadat de tent staat hoef je misschien niet eens meer zelf te koken en alleen de tijd een beetje in de gaten te houden. De natuur is enorm ondersteunend aan het gevoel van rust en hoewel we met veel mensen zijn, is het altijd mogelijk ergens de stilte op te zoeken. Samen, ieder voor zich, vinden en verdiepen we die stilte. We oefenen voor het leven thuis.

Neem zelf een yogamatje mee en een dekentje.

 

Over de docenten

Akki Colenbrander: "Ik ben ruim 20 jaar actief op het pad van zelfontplooiing. Healing Tao heeft mij geleerd om steeds verfijnder te voelen in mijn lichaam en om met een liefdevolle blik naar mijzelf te kijken. Door het Clarity Proces kan ik zelf in contact komen met mijn verdedigingssysteem, dat het beste met me voor heeft, maar zich regelmatig vergist in onze leeftijd. Het is mijn wens dat je leert het accepterend vermogen van je hart aan te spreken en ziet wat werkelijk nu is. Heel jezelf beetje bij beetje, van binnenuit; met kleine stapjes en soms met een onvermoed groot gevolg."

Cisca is Cranio-Sacraal therapeute, wandelcoach, stem- en bewegingsintegratietherapeute en Meer Bewegen voor Ouderen docente. Haar uitgangspunt: we hebben het vermogen dat ons lichaam zichzelf herstelt, als het maar de kans krijgt.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Akki Colenbrander
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-21236701

Alle activiteiten van Akki Colenbrander

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling