** Vrouw en Drum

** Vrouw en Drum
** Vrouw en Drum
** Vrouw en Drum
Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel
Workshop, Mystiek

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Vrouwen hebben iets met de drum… wat dat is en waar dat vandaan komt en hoe dat komt zijn onderwerpen die voorbij komen in deze interactieve geanimeerde workshop over het heden en verleden van drummen. Aan de hand van een serie handgemaakte drums vertelt Eve een verhaal over de verschillende culturen en hun gebruik van drums door de tijden heen.

Wat dat met vrouwen te maken heeft wordt vanzelf duidelijk. Geïnspireerd door Layne Redmond’s boek “En de drummers waren vrouwen – een spirituele geschiedenis van het ritme”, deelt Eve haar persoonlijke ervaringen. Het verhaal nodigt je uit om zelf te verbinden met de drum en te ervaren wat dat kan doen. Deze workshop is niet exclusief voor vrouwen, maar spreekt vanuit een vrouwenperspectief en is bedoelt om vooral vrouwen deze ervaring te bieden.

Neem water mee en iets om op te zitten.

Over de docent

Wij passen oude gebruiken toe in de frequenties van nu. Als Oerakel werken we creatief met Aarde Magie, waarbij we natuurlijke materialen gebruiken om in contact te komen met onszelf en het Web of Life. Onze passie gaat uit naar aarde- en mensheling door de Magie van de Drum en de Flower of Life. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/bouwkundig manager. Zijn creatieve ontwapende kijk op het leven geeft verhelderende verse blikken op situaties. Eve Oevering (1973) is drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Ze deelt haar inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06-30399550
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Mark Bresser en Eve Oevering, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling