Eigentijdse Thymus

Eigentijdse Thymus
Yvonne Anne, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Meditatieve reis, begeleid op sjamanentrom, in de veilige bedding van de heilige aanraking van een ander, waarin je je immuunsysteem en cel-geheugen opschoont, je moeder dankt, en op eigen ingave vanuit je Spirituele Hart verder reist. Thymus, zetel van ons spirituele hart, speelt een belangrijke rol in de transformatie om over jeZelf te kunnen beschikken.

In deze workshop zal je je overerfde patronen van immuniteit van moeder's zijde met een groot dank-je-wel afleggen, om zuiver op 'eigen' ja's en nee's verder te gaan. In een warming up van zacht trommelend lichaamswerk begeleid op sjamanentrom wordt je stemmig meegenomen op een reis waarin je contact maakt met deze belangrijke klier “waarin je-tot-jeZelf-komt”. Samen met contact met Lymfe, het lichaams-irrigatiesysteem, voer je al het - niet-meer-nodige af.

Al voelend en visualiserend zal je deze klier verder verkennen en ervaren: als lichtpaleis, als waterpaleis, als elektro-magnetisch veld en als poortwachter naar balans, en haar tot op de draad opschonen en afstemmen. En groupe en werkend in 2-tallen (liggend op matje, 1 op poefje langszij en vice versa), met sjamanentrom en voice, individuele lichamelijke reis waar je voorprogrammering in loslaat en je je eigen Nee en Ja in hervindt.

Breng matje, dekentje, poefje mee.

Over de docent

Yvonne Driehuis: Diepgang en speelsheid, uniekheid en verbinding. Het lichaam als poort naar essentie. Biodynamisch Cranio Sacraal Practitioner in eigen praktijk. Stemwerk en samenspel. Samenspel o.a. in gezamenlijke klankconcerten en acroyoga.

 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Yvonne Driehuis
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Utrecht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne Anne, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling