Raadsvrouwe van Nature

Raadsvrouwe van Nature
Gerwine Wuring, Praktijk Mens&Natuur
Individuele behandeling, Mystiek

Tijdens een individueel gesprek is er ruimte om dieper in te gaan op jouw verhaal. Opdat je meer helderheid krijgt. En je zo mogelijk meer geaard kunt zijn in dat wat er door jou gesproken, georganiseerd en/of gedaan wil worden in je leven.

We kunnen ons oor te luisteren leggen in de natuur op de tuinen van ECOlonie, misschien heeft ze tips voor jou. Of we gaan een korte ‘kabouterhealing’ aanvragen waarin de alom aanwezige natuurwezens je komen ondersteunen. En wellicht kunnen we samen tot een klein ritueel komen, waarin jij je voornemens bevestigt. Uiteraard geldt dit aanbod ook voor de (aarde-)mannen op dit festival.

Door wie

Als ecologe en Druïda luister ik graag intuïtief naar de natuur en mijn eigen natuur. Zo heb ik ooit gehoor gegeven aan de roep om een ‘Aarde School’ te laten ontstaan en heb jaren invulling gegeven aan 'Reizende Aarde School'. Ik ben boeken gaan schrijven en heb velen gestimuleerd om hun eigen aard en natuur te volgen. Spiegelend aan de natuur en luisterend naar de roep van de aarde, is het zo verrassend om de helende wijsheid van de natuur telkens weer te beleven. De schoonheid en kracht van de magische wereld op ECOlonie leent zich daar uitstekend voor.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gerwine Wuring
Organisatie: 
Aerda - Praktijk Mens&Natuur

Alle activiteiten van Gerwine Wuring, Praktijk Mens&Natuur

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling