Raadsvrouwe van Nature

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Raadsvrouwe van Nature
Gerwine Wuring, Praktijk Mens&Natuur
Individuele behandeling, Mystiek

In de veelheid van het Festival je eigen aard en natuur terug vinden! Op deze prachtige plek ECOlonie, je rust en innerlijke wijsheid herontdekken? Spiegelend aan de natuur of ons oor te luisteren leggen op de aarde, haar doorleefde wijsheid is in alles om ons heen. Je kunt zelfs de natuurwezens vragen je te ondersteunen. Of een klein ritueel doen, waarin jij je voornemens bevestigt.

Zodat je zo mogelijk meer helderheid krijgt en geaard kunt zijn in dat wat er door jou gesproken, georganiseerd en/of gedaan wil worden in je leven.

Tijdens een individuele sessie bied ik je de ruimte om jouw contact met de natuur te verdiepen en te versterken. En je handreikingen krijgt om hier zelf aan verder te werken. .
Uiteraard geldt dit aanbod voor mannen én vrouwen en ook kinderen zijn van harte welkom.

Maandag overdag, dinsdagmiddag en donderdagmiddag op afspraak
bji het vuur op de Zilverweide, Tent 4. 

 

Door wie

Als ecologe en Druïda luister ik graag intuïtief naar de natuur en mijn eigen natuur. Zo heb ik ooit gehoor gegeven aan de roep om een ‘Aarde School’ te laten ontstaan en heb jaren invulling gegeven aan 'Reizende Aarde School'. Ik ben boeken gaan schrijven en heb velen gestimuleerd om hun eigen aard en natuur te volgen. Spiegelend aan de natuur en luisterend naar de roep van de aarde, is het zo verrassend om de helende wijsheid van de natuur telkens weer te beleven. De schoonheid en kracht van de magische wereld op ECOlonie leent zich daar uitstekend voor.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Gerwine Wuring
Organisatie: 
Aerda - Praktijk Mens&Natuur

Alle activiteiten van Gerwine Wuring, Praktijk Mens&Natuur