** Return to Love

** Return to Love
Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Hoe zou het zijn om terug te keren naar de liefde, de bron van alles wat jij bent? En van daaruit in je leven te staan? Verlang je ernaar, belemmerende overtuigingen en mindfucks los te laten? Jouw volledige potentieel te kennen èn daar toegang toe te hebben?

Deze workshop, bestaande uit 3 bij elkaar horende delen helpt jou om die stappen te zetten. Eerst ga je ontdekken wat er onder de waterlijn allemaal in jou leeft aan belemmerende overtuigingen, (zelf)kritiek en oordelen. Misschien kom je er wel achter dat je niet de enige bent die zo denkt... Inquiry, meditatie en The Work van Byron Katie zorgen er zo voor dat jouw niet-werkende fundament op losse schroeven komt te staan.

Dan zullen we de intelligentie van het veld gaan inzetten: via (mini)opstellingen ontrafel je wat er wel en niet waar is. Wat liefde is en wat mindfuck. Wat jouw verlangens zijn en jouw hulpbronnen. Je voelt via lichaam en energie wat het veld jou vertelt.

Vervolgens laat je je belemmeringen daadwerkelijk en voorgoed los. Met lichtsnelheid! En dan kun je gaan ontvangen wat je wèl wilt. Dan is namelijk jouw volledige potentieel ter beschikking. Waardoor je deze workshop uitloopt als belichaamde liefde.

Deze workshop omvat 3 dagdelen (3 x 2 uur), die niet los van elkaar te volgen zijn.

Over de docenten

Kersti en Sjaak zijn een koppel dat elkaar innig liefheeft en zich radicaal eerlijk opent naar elkaar. Ze leven wat ze uitdragen, blijven elke dag leren en ontdekken ook na jaren samenzijn diepere diepten. Ze combineren hun achtergronden in coaching, lichaamswerk, tantra, sjamanisme, healing, systemisch werk en tempelwerk tot een krachtige mix. Samen vormen zij Desideratum, wat staat voor ‘dat waarnaar verlangd wordt’. Ze geven workshops, coaching, retraites en healing met als rode draad ‘de vrije levensstroom’: hoe kun je als mens vrijelijk jezelf zijn, je volle potentieel leven, los van het verleden komen èn je levensvreugde vergroten?

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet
Organisatie: 
Desideratum

Alle activiteiten van Sjaak Groenewoud & Kersti Vervloet

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling