Grenzen in Relaties

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Grenzen in Relaties
Remke Schermer, Retraites M/V
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In deze workshop laten we de vertraging toe en werken we rond de theorie van het het Wheel of Consent van Betty Martin. We mediteren, we dansen, luisteren en kijken en onderzoeken zo waar de grens is. Jouw grens en de grens van de ander, we raken elkaar aan, geven elkaar ruimte en vinden de nabijheid.

Deze workshop bestaat uit 2 delen, welke niet afzondelijk van elkaar te volgen zijn.

Zelf een yogamat, deken & meditatiekussen meebrengen.

 

Over de docent

Remke heeft al 11 jaar een eigen bedrijf. Zij creëert een weg naar een leven in balans door te bewegen, te ontspannen en te ontdekken. Mensen raken, ze in contact laten komen met de energie en de stilte in zichzelf. Als energetisch therapeut en coach, in 1 op 1 sessies of als trainer met kleine en grotere groepen. Of tijdens de wekelijkse yogalessen op verschillende locaties in Nederland en België.

Genieten kan altijd en overal, genieten is positief, gezond en voedend. Genieten vraagt keuze, aandacht, bewustwording, hier-en-nu, positiviteit, rust en contact....ook contact met Jezelf!

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Remke Schermer
Organisatie: 
Retraites M/V
Woonplaats: 
Halsteren
Telefoonnummer: 
0032-475-608824
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Remke Schermer, Retraites M/V

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling