Het Aardegraf

Het Aardegraf
Het Aardegraf
Harmen de Haas en Klaas Otten
Workshop, Mystiek

Vanuit het vuur laten we de vlammen tot ons spreken over onze de diepe connectie met de aarde. Hoe is het met de aarde, de lucht, de zee, de bomen, onze verwanten? Vervolgens gaan we ook letterlijk zelf de grond in. Begeleid door je buddy bezoek je een gat of graf om de verbinding met de aarde diep te doorvoelen. De aarde toe te laten tot in het diepst van je wezen.

Omder leiding van Harmen de Haas en Klaas Otten. 

Over de docenten

Harmen de Haas: Vuur speelt al van jongsafaan een belangrijke rol in mijn leven. Als vuurman ben ik sinds lang betrokken bij het centrale festival vuur en haar ceremonieën. Op ECOlonie heb ik de voorbije festival jaren 's ochtends een vuurmeditatie gegeven om de invloed van de vlammen en de kooltjes in je eigen lijf te ervaren. ECOlonie is voor mij ook een plek om me 'over te geven' aan de energiestroom aldaar. Een oefening voor mezelf om er zo weinig mogelijk 'tussen te zetten en aldus beschikbaar te zijn voor het 'groter veld' van mensen en 'locatie.

Klaas Otten: Ik word heel blij om mensen te mogen ondersteunen op hun pad naar hun essentie. Omdat ik geloof, geleerd uit eigen ervaring, dat je hierdoor meer in harmonie met je omgeving leeft op een wijze die jou eigen is. In de begeleiding gebruik ik veel sjamanistische rituelen en ceremonies. Wezenlijk veranderen gaat over heropvoeden van lichaam en geest.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Harmen de Haas
Woonplaats: 
Leeuwarden
Telefoonnummer: 
0615091765
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Harmen de Haas en Klaas Otten

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling