** Deep Listening

** Deep Listening
** Deep Listening
** Deep Listening
Kirsten Jense, Tender Touch
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Echt luisteren brengt verbinding. Omdat we allemaal graag gezien, gehoord en gewaardeerd willen worden. Een van de beste dingen die we kunnen doen voor onze relaties is echt luisteren. Wanneer we luisteren zonder oordeel en met volledige acceptatie en medeleven, komt er ruimte voor heling in verbindingen waarvan je nooit gedacht had dit ooit nog te ervaren. 

Maar wat is nou echt luisteren en hoe doe je dat nou? Het klinkt zo simpel maar dat is het in werkelijkheid vaak niet. Hoe vaak zijn staan we al met ons advies klaar voordat de ander zijn verhaal heeft afgemaakt, of staan we te popelen om onze eigen ervaring te delen als de ander nog midden in zijn zin zit? En je wil wel heel graag de ander de ruimte geven en luisteren, maar wordt er wel voldoende naar jou geluisterd?

Dit zijn onder andere thema's die aan bod komen tijdens deze workshop:
Wat is Deep Listening.
Ben ik me bewust van mijn eigen behoeftes en luisterruimte.
luisteren in aandacht en zonder oordeel.
Geen actie ondernemen en stil zijn in aandacht.

Door middel van oefeningen in groep en tweetallen en het delen van onze ervaringen tijdens de workshop gaan we samen het luisteravontuur aan. Wat je meekrijgt aan inzichten tijdens de workshop kunnen je helpen meer luisterruimte en echte aandacht en connectie te ervaren in je eigen leven.

Over de docent

Kirsten Jense (1981). Ervaringsdeskundige, knuffelaar, coach en creatieve geest. Ik heb een therapeutic touch praktijk in een mooi dorpje net onder de rook van Rotterdam. Daarnaast reis ik door Europa als knuffelcoach en verbinder. Mijn werkwijze is open en onbevangen, praktisch en intuïtief. Bij Tender Touch ontvang je de aandacht en zorgzaamheid die jij nodig hebt om weer op te laden en de kracht te vinden om zelf de juiste/gewenste stappen te zetten in je leven. De kracht en energie om weer meer te kunnen connecten met jezelf en met anderen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Jense
Organisatie: 
Tender Touch
Woonplaats: 
Puttershoek

Alle activiteiten van Kirsten Jense, Tender Touch

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling