** Knuffel en Maak Connectie

** Knuffel en Maak Connectie
** Knuffel en Maak Connectie
** Knuffel en Maak Connectie
Kirsten Jense, Tender Touch
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Geannuleerd ivm verplaatsing festival naar 22 t/m 29 augustus 2020. Connectie en positieve aanraking is fijn en nodig. Veel mensen ervaren dat ook zo en hebben hier behoefte aan. Tevens is er meervoudig bewezen dat positieve aanraking op basis van vertrouwen en wederzijds respect goed is voor lichaam, ziel en geest. In verbinding zijn, oftewel yoga ervaren met jezelf, de mensen om je heen of de natuur helpt je je systeem te ontspannen en beter te communiceren.

Voornamelijk ook door de aanmaak en betere flow van oxytocine in je lichaam. Ook wel het knuffelhormoon genoemd. Door middel van positieve aanraking komt de aanmaak van oxytocine op een hele natuurlijke wijze tot stand.

Tijdens een workshop van Tender Touch mag je het volgende verwachten:

Contact met jezelf & met elkaar
Samenzijn
Geven & ontvangen
Vertrouwen en veiligheid
Communiceren over grenzen, wensen en consent.
Verbinding & respect
Knuffelen & aanraking
En vooral veel plezier hebben met elkaar

De knuffel en connectie workshop kan je helpen om in het echte leven meer in je kracht te staan als het gaat om intimiteit en het uitspreken van verlangens en grenzen. We gaan middels oefeningen in tweetallen en de hele groep op een laagdrempelige manier met non seksuele aanraking en communicatie aan de slag. Onder andere meditatie, dans en muziek worden als tools ingezet in de workshop. In elke workshop van Tender Touch staat consent en vrije keuze op de voorgrond. Je bent daarom altijd vrij om oefeningen wel of niet mee te doen. Sterker nog, Ik moedig je aan te oefenen met ja en nee zeggen voor jezelf. En heel belangrijk om te weten is dat alle activiteiten gericht zijn op zuiver platonische connectie en aanraking in volledig wederzijds goedkeuren.

De workshop wordt niet uitgebalanceerd op het gelijk aantal mannen en vrouwen. Dit om verschillende redenen. Je kunt de oefeningen ervaren met alle mensen in de groep, Dus zowel met mannen als vrouwen, of mensen die zichzelf zien als gender fluid. Daarnaast valt er veel te leren over je eigen gedachten en gevoel over contact met mede deelnemers van hetzelfde geslacht of anders aangeduid. Dit is juist een extra leer- en ervaringskans dus! En de ervaringen die mensen opdoen binnen de workshops betreft verbinden met mensen van hetzelfde geslacht of anders, zijn vaak heel positief en ontroerend.

Deze workshop is gebaseerd op non-seksuele aanraking en dit betekent dat bedekkende kleding dragen verplicht is tijdens deze workshop, minimaal een korte broek en tanktop. Dit om de veiligheid van iedere deelnemer te waarborgen.

Over de docent

Kirsten Jense (1981). Ervaringsdeskundige, knuffelaar, coach en creatieve geest. Ik heb een therapeutic touch praktijk in een mooi dorpje net onder de rook van Rotterdam. Daarnaast reis ik door Europa als knuffelcoach en verbinder. Mijn werkwijze is open en onbevangen, praktisch en intuïtief. Bij Tender Touch ontvang je de aandacht en zorgzaamheid die jij nodig hebt om weer op te laden en de kracht te vinden om zelf de juiste/gewenste stappen te zetten in je leven. De kracht en energie om weer meer te kunnen connecten met jezelf en met anderen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Jense
Organisatie: 
Tender Touch
Woonplaats: 
Puttershoek

Alle activiteiten van Kirsten Jense, Tender Touch

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling