Touch Therapie / Knuffel-sessies

Touch Therapie / Knuffel-sessies
Touch Therapie / Knuffel-sessies
Kirsten Jense, Tender Touch
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Een touch therapie of knuffelsessie kan op zoveel verschillende manieren ingevuld worden! Het is echt jóuw tijd en ruimte om te gaan voelen waar jij nu écht blij van wordt. De sessie kan er uitzien zoals jij zou willen. Het leren vragen om aanraking op een manier die prettig en veilig voelt voor jou. Leren ontspannen en platonische aanraking te ervaren, zonder dat hier iets van je verwacht wordt.

Leren te begrenzen wanneer jij daar behoefte aan hebt en te genieten van de ontspanning, rust en heling die een sessie jou kan brengen.

We kunnen elkaars hand vasthouden. Eye gazen. Knuffelen. Spoonen, of zelfs langzaam dansen op zachte muziek.

Sommige mensen willen meer contact, anderen hebben misschien trauma opgelopen op het gebied van contact en willen juist de veiligheid ervaren van nee is nee. Of misschien vind jij het wel gewoon heel fijn om naast elkaar te zitten en je verhaal te delen.

Er is zóveel mogelijk in wederzijdse toestemming.

Volledige aandacht en gehoord worden vormen de basis van elke sessie.

Door wie

Kirsten Jense (1981). Ervaringsdeskundige, knuffelaar, coach en creatieve geest. Ik heb een therapeutic touch praktijk in een mooi dorpje net onder de rook van Rotterdam. Daarnaast reis ik door Europa als knuffelcoach en verbinder. Mijn werkwijze is open en onbevangen, praktisch en intuïtief. Bij Tender Touch ontvang je de aandacht en zorgzaamheid die jij nodig hebt om weer op te laden en de kracht te vinden om zelf de juiste/gewenste stappen te zetten in je leven. De kracht en energie om weer meer te kunnen connecten met jezelf en met anderen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Jense
Organisatie: 
Tender Touch
Woonplaats: 
Puttershoek

Alle activiteiten van Kirsten Jense, Tender Touch

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling