Deep Listening Coaching

Deep Listening Coaching
Deep Listening Coaching
Kirsten Jense, Tender Touch
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

 

Deep listening is een luistertechniek die voortkomt uit het boeddhisme. Ingezet op aanwezigheid in aandacht en zonder oordeel. Met als resultaat dat er ruimte ontstaat voor eigen onderzoek en inzichten. Loop jij met een vol hoofd en heb je een deskundig luisterend oor nodig? Ik kan je helpen orde te scheppen in je gedachten en gevoel. Samen kunnen we het aan! Luisteren met aandacht, coachen met compassie.

Echt luisteren brengt verbinding. Omdat we allemaal graag gezien, gehoord en gewaardeerd willen worden.
Een van de beste dingen die we kunnen doen voor onze relaties is echt luisteren. Wanneer we luisteren zonder oordeel en met volledige acceptatie en medeleven, komt er ruimte voor heling in verbindingen waarvan je nooit gedacht had dit ooit nog te ervaren.

Maar je hebt alleen de ruimte om echt naar je omgeving te luisteren en aanwezig te zijn voor hen en jezelf wanneer jij voldoende gehoord en gezien bent. En helaas is dat vaak wat er mist.

Hoe vaak lopen we zelf niet met een vol hoofd. Draaien we als een hamster in het rad rondjes met onze gedachten en komen we er niet uit. Proberen we er voor de ander te zijn, maar hebben we zelf zo'n behoefte aan een luisterend oor en helderheid in ons hoofd.

Bij mij ontvang je die ruimte en is de aandacht volledig op jou gericht. We gaan in de coaching een gelijkwaardige verbinding aan. Ik luister naar alles wat je te vertellen hebt. Daarmee zijn al je gedachten en hersenspinsels, angsten, obstakels en onzekerheden welkom. Alles mag gehoord en gezien worden zonder schaamte, schuld of oordeel. Als alles er mag zijn en gehoord mag worden, komt er weer ruimte voor verlangens, enthousiasme en het zien en voelen van mogelijkheden.

Door wie

Kirsten Jense (1981). Ervaringsdeskundige, knuffelaar, coach en creatieve geest. Ik heb een therapeutic touch praktijk in een mooi dorpje net onder de rook van Rotterdam. Daarnaast reis ik door Europa als knuffelcoach en verbinder. Mijn werkwijze is open en onbevangen, praktisch en intuïtief. Bij Tender Touch ontvang je de aandacht en zorgzaamheid die jij nodig hebt om weer op te laden en de kracht te vinden om zelf de juiste/gewenste stappen te zetten in je leven. De kracht en energie om weer meer te kunnen connecten met jezelf en met anderen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Jense
Organisatie: 
Tender Touch
Woonplaats: 
Puttershoek

Alle activiteiten van Kirsten Jense, Tender Touch

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling