Ayurvedische Ontspanningsmassage

Ayurvedische Ontspanningsmassage
Kirsten Jense, Tender Touch
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

De ontspanningsmassage van Tender Touch is erop gericht je weer in het hier en nu en in je lijf te krijgen. Door in het moment te zijn, wordt al je energie en aandacht op het heden gericht en kan er heling plaatsvinden in je systeem. Daarnaast ben ik getraind in de Ayurvedische leer en gebruik ik dit als basis. Dit betekent dat ik naast de ontspanning ook zal werken aan het losmaken van blokkades in het lijf, zowel fysiek als emotioneel.

En natuurlijk komt er bij een fijne massage ook weer oxytocine vrij. Mede dankzij het vrijkomen van oxytocine ga je weer helemaal ontspannen en met een gelukzalig gevoel van de tafel. De massages worden overigens uitgevoerd op de blote huid, in tegenstelling tot de andere individuele sessies en workshops die ik aanbied op het festival.

Door wie

Kirsten Jense (1981). Ervaringsdeskundige, knuffelaar, coach en creatieve geest. Ik heb een therapeutic touch praktijk in een mooi dorpje net onder de rook van Rotterdam. Daarnaast reis ik door Europa als knuffelcoach en verbinder. Mijn werkwijze is open en onbevangen, praktisch en intuïtief. Bij Tender Touch ontvang je de aandacht en zorgzaamheid die jij nodig hebt om weer op te laden en de kracht te vinden om zelf de juiste/gewenste stappen te zetten in je leven. De kracht en energie om weer meer te kunnen connecten met jezelf en met anderen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Jense
Organisatie: 
Tender Touch
Woonplaats: 
Puttershoek

Alle activiteiten van Kirsten Jense, Tender Touch

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling