Muzikale Meditatie - Ontmoeting met je Gids

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Muzikale Meditatie - Ontmoeting met je Gids
Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya
Workshop, Mystiek

Tijdens een trancereis ga je door bergen en dalen, door licht en donker, om uiteindelijk jouw Gids te ontmoeten. In contact met hem of haar, ervaar je hoe je met elkaar kunt communiceren, zul je zijn of haar spirituele boodschap mogen ontvangen en krijg je een symbolische blik in de toekomst. Een diepgaande, bijzondere spirituele ziele ontmoeting, die je veel inzichten zal geven en je verder zal helpen op jouw pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ter voorbereiding van de trancereis geeft Peter dans en bewegingsoefeningen op eigen wijze met sjamanistische muziek en zang. Hierna ga je lekker ontspannen zitten of liggen voor een heerlijke geleide meditatie door Lyke. De meditatie wordt ondersteund door de sjamanistische klanken die Peter op diverse instrumenten zal spelen.

Peter en Lyke creëren samen een serene sfeer, waarbij ze de trillingsfrequentie in hun tent aanzienlijk weten te verhogen. Een heerlijk warm bad.

Over de docenten

Peter Raadsen is professioneel muzikant en sjamanistisch opgeleid bij Lumos. Sinds 2017 geeft hij muzikale meditaties. Lyke Bagaya voert sinds 2000 praktijk als Psycho Analytisch Hypnotherapeut. Zij is ook EMDR therapeut, relatie therapeut, energetisch healer, tarot-orakel en astrologe. Ra & Gaya is een samenwerking van Peter en Lyke. Zij hebben hun muzikale en therapeutische professionaliteit en creativiteit samengevoegd om iedereen een bijzondere ervaring te laten beleven. Een sessie met Ra & Gaya, Vader Zon en Moeder Aarde, zal jouw trillingsfrequentie een boost geven, je energie verhogen en het zelfhelend vermogen versterken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Lyke Bagaya
Organisatie: 
Ra & Gaya
Woonplaats: 
Doorwerth
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lyke Bagaya en Peter Raadsen, Ra & Gaya

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling