Het Menselijke Potentiaal

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Het Menselijke Potentiaal
Verena Linke, Centrum Energie
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling

ALLES IS MOGELIJK. Deze waarheid komt vanuit mijn wezen en richt zich aan jouw wezen. Vanuit het oorspronkelijke MENSEIGEN trillingsveld communiceer ik met jouw BRONenergie. Hierdoor wordt het verstand omzeild en vind een diepgaande informatieoverdracht plaats.

Mijn ZIJN richt zich aan diegenen die WARE leiderschap zelf willen ervaren en alles wat hun tot nu toe "weten"op losse schroeven durven te zetten.

Wil je b.v.
-zelf bepalen wat en wanneer je denkt?
-zelf bepalen wat je droomt?
-zelf bepalen wanneer en hoe je overgaat?

Door de samensmelting met jouw wezen, vanuit onze WARE ontmoeting kunnen magische velden geopend worden. De inhoud van deze interactieve lezing openbaart zich daardoor spontaan vanuit het momentum met JOU. Creatief, spannend onvoorspelbaar en INspirerend - ook voor mij.

Door wie

Mijn naam is Verena en mijn hele ZIJN staat in een ondersteunende dienstbaarheid voor Mensen, die voor een oorspronkelijk LEVEN open staan. Ik leef en geniet van de ontmoeting met de ander. Ik werk meer dan 20 jaren met mensen en besef, dat WARE alomvattende heeling door de samensmelting van Mensen in coherentie plaatsvindt. Hier is geen therapeutenrol of cliëntenrol te vinden. Voor Mens en dier ben ik gewoon hier. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Verena Linke

Alle activiteiten van Verena Linke, Centrum Energie

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling