* Biodanza, Omarm en Knuffel de Hele Wereld

* Biodanza, Omarm en Knuffel de Hele Wereld
Biodanza Nederland
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Vind jij het ook zo heerlijk om te knuffelen? Of is het misschien juist iets waar je je nog meer aan over wilt geven? Aanraking is een eerste levensbehoefte en het geeft ons belangrijke voeding. We voelen ons geliefd, gewaardeerd en gekoesterd. In deze workshop omarmen we onszelf, de ander en elkaar in één grote groepsknuffel.
Een omhelzing van hart tot hart en een omarming van onze liefde voor het leven en voor elkaar. Zin in een workhshop met een hoog knuffelgehalte en een ontmoeting van ziel tot ziel? Dan zie ik je graag bij de biodanza workshop en op de dansvloer van het leven! 

(Mocht het vanwege corona maatregelen niet mogelijk zijn om elkaar fysiek aan te raken, dan gaan we met elkaar op zoek naar de best mogelijk andere vorm van elkaar omarmen in liefde, vrede en verbinding).

Over de docenten

Diverse biodanza facilitators geven workshops op de mooie locatie bij Forge Neuve. Brenda van Broekhoven komt al jaren met veel plezier op Ecolonie en zij geeft biodanza met enthousiasme, verdieping, openheid en een voedende balans tussen intensiteit en ontspanning. "Door te dansen voel ik weer wie ik ten diepste ben en opent mijn hart naar de ander en de wereld". In het dansen houd ik zowel van de energieke, vitale en wilde kant in mij als het gevoelige, verstilde en de zachte gelukzaligheid. Tijdens het festival begeleidt Brenda ook trancedans en op de zomerweken van Ecolonie kun je bij haar in augustus een biodanzaweek volgen. Dit jaar is in het biodanza team ook Bea Grobben aanwezig. In haar workshops geeft zij graag aandacht aan de liefde, het openen van het hart en onze Goddelijke dimensie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Brenda van Broekhoven
Organisatie: 
Biodanza Nederland
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06 45626064

Alle activiteiten van Biodanza Nederland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling