Biodanza, Mijn Vrije Natuur

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Biodanza, Mijn Vrije Natuur
Biodanza Nederland
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Wat is het heerlijk als je je vrij voelt.... Vrij om te zijn wie je van nature bent: liefde, stroming, sensualiteit, vreugde, natuur en nog veel meer! In deze biodanza workshop dansen we met het thema van vrij zijn en om te bewegen vanuit vertrouwen, ruimte en spontaniteit.
In een sfeer van verbinding en waardering moedigen we elkaar aan om onze levenslust te laten stromen en onze spirit te laten stralen. We maken plezier en vinden diepe ontspanning in een natuurlijke nabijheid. Welkom bij deze biodanza workshop die je uitnodigt om vrij te zijn.

We houden rekening met de grenzen tbv corona & gezondheid.

Over de docenten

Diverse biodanza facilitators geven workshops op de mooie locatie bij Forge Neuve. Brenda van Broekhoven komt al jaren met veel plezier op Ecolonie en zij geeft biodanza met enthousiasme, verdieping, openheid en een voedende balans tussen intensiteit en ontspanning. "Door te dansen voel ik weer wie ik ten diepste ben en opent mijn hart naar de ander en de wereld". In het dansen houd ik zowel van de energieke, vitale en wilde kant in mij als het gevoelige, verstilde en de zachte gelukzaligheid. Tijdens het festival begeleidt Brenda ook trancedans en op de zomerweken van Ecolonie kun je bij haar in augustus een biodanzaweek volgen. Dit jaar is in het biodanza team ook Bea Grobben aanwezig. In haar workshops geeft zij graag aandacht aan de liefde, het openen van het hart en onze Goddelijke dimensie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Brenda van Broekhoven
Organisatie: 
Biodanza Nederland
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06 45626064

Alle activiteiten van Biodanza Nederland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling