Biodanza, Open je Hart

Het Eigentijds Festival 2020 heeft inmiddels plaatsgevonden. De inhoud op deze website is daarmee verouderd. 
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 
Biodanza, Open je Hart
Biodanza Nederland
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Dans je stralende Licht en Liefde in een Biodanza workshop waarin je uitgenodigd wordt om zowel uiterlijk als innerlijk in beweging te komen. Dit is wie wij in oosprong bedoeld zijn te zijn. En hoe heerlijk is het om deze innerlijke lagen wakker te dansen.

Al dansend de kracht van Liefde en Licht levend te maken in al je cellen door in verbinding te gaan met jezelf en de ander en de magische mix te ervaren van muziek, dans, ontmoeten en zijn. Hiermee scheppen we zelf het paradijs van ons bestaan.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Diverse biodanza facilitators geven workshops op de mooie locatie bij Forge Neuve. Brenda van Broekhoven komt al jaren met veel plezier op Ecolonie en zij geeft biodanza met enthousiasme, verdieping, openheid en een voedende balans tussen intensiteit en ontspanning. "Door te dansen voel ik weer wie ik ten diepste ben en opent mijn hart naar de ander en de wereld". In het dansen houd ik zowel van de energieke, vitale en wilde kant in mij als het gevoelige, verstilde en de zachte gelukzaligheid. Tijdens het festival begeleidt Brenda ook trancedans en op de zomerweken van Ecolonie kun je bij haar in augustus een biodanzaweek volgen. Dit jaar is in het biodanza team ook Bea Grobben aanwezig. In haar workshops geeft zij graag aandacht aan de liefde, het openen van het hart en onze Goddelijke dimensie.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Brenda van Broekhoven
Organisatie: 
Biodanza Nederland
Woonplaats: 
Rotterdam
Telefoonnummer: 
06 45626064

Alle activiteiten van Biodanza Nederland

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling